Strana 209 od 719 PrvaPrva ... 109159199207208209210211219259309709 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.081 do 2.090 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski legenda
    Datum registracije
    10.08.2006
    Godina
    51

Podrazumevano

kako pobogu da otvore stazu na kojoj ima 34cm neutabanog snega?
    nakon skijanja bi kukao "nikada više na Kop, odrao sam skije..."

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Pa valjda treba da je tabaju malo cesce a ne da puste da napada metar pa tek onda?

Sto se tice puteva, sneg je stao a cistaca snega nema nigde tako da ko dolazi nek ocekuje finu voznju kroz sneg.

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano

Gobelja se taba, od srede se ocekuje nov sneg, tako da ako padne dobar sneg verovatno je da ce za sledeci vikend proraditi!

Administrator admin avatar
    Datum registracije
    14.03.2005
    Godina
    64

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku
    Od ponedeljka niže cene skipasa, ne znam da li je to od samog početka u cenovniku ili su sada uveli taj popust?
    http://www.skijalistasrbije.rs/stran...al/vest_id/258
    Ne radi se o pojeftinjenju, već o stupanju na snagu novog tarifnog perioda, tzv srednje sezone, koja traje od 28.02. - 15.04.2011. a u kojoj su scene nize nego u predhodna dva meseca. Znaci na snazi su cene iz druge polovine decembra (12.-23.12.2010.) kada je takodje vazio tarifni period srednje sezone.

Detaljnije o cenama ski passa: Kopaonik, Stara Planina, Tornik

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Vreme za vikend idealno, sunce i do -5', staze klasično kopaonički sređene, posle 12 skijanje po čistom ledu na strmijim delovima staza. Velika gužva je bila na svim žičarama kao da je cela Srbija nagrnula ovaj vikend, da su radile ostale staze verovatno bi bila prihvatljivija situacija. Krčmar je solidna staza ali žičara koja vodi do njega je vrlo spori dvosed gde puštaju svaku drugu korpu jer po rečima radnika skijališta, oće da se sruši ako je opterete, tako da ko hoće na krčmar najbolje je da prepreči sa pančića. Na karamanu iako je šestosed ne seda po 6 ljudi a radnike boli uvo da teraju ljude da idu po 6 i tako smanjuju gužvu jer im je prijatnije da samo sede i ne rade ništa.

Preko dana se malo sneg topi pa nakvasi put koji uveče zaledi tako da mi se desilo pri povratku da u par krivina naletim na pravi led(ne sneg) što je bilo malo neprijatno tako da vodite računa. One što su zaduženi za održavanje puta verovatno nisu predvideli tako nešto iako verujem da je to tako decenijama unazad. U Austriji sam gledao kako putari idu putničkim kolima i kada naiđu na baricu pospu je sa solju što bi bilo sasvim dovoljno da se i kod nas uradi i niko me ne može ubediti da je to komplikovano i skupo.

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Teraju po 6, ali samo u 16:25h, nikako ranije. Juce je prosla grtalica i skinula 1 cm snega pored puta. Bacali su i rizlu u petak, ali je smrzla, pa nije htela da ispadne iz kamiona - nakrivio se onaj kiper maksimalno, a sve stoji, k'o zalepljeno. Ne znam da li su uspeli da je "otkrave"..

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Kopaonik vikend 26-27.02

Sa skibusom smo stigli u subotu ujtru oko 9 na Kop, sve je bilo super bus se popeo bez ikakvih problema i bez lanaca. Nsš vodič, Steva je organizovao konjića da nam odveze stvati do ski doma Raška i sve je to bilo baš super. Ski dom Raška je blagorečeno jeziv. Jeste otišla sam gore da skijam, ne da se luksuziram i očekivala sam tako nešto, ali soba koju su nam dali je mirisala na buđ, bila bez prozora i kupatilo je bilo zarđalo celo, jako slabo grejanje. Spavala sam ja u krš smeštajima i do sada, ali ovo je bilo baš previše. Jeste da je dom na stazi, ali moj savet je, IZBEGAVAJTE "SKI DOM RAŠKA". Moju ličnu kartu zato što je nisam uzela ujtru nisu mogli da nađu i okrivljavali što nisam bila ujtru tu, a da sam tad MORALA da napustim sobu i kakoje njihova dobra volja što su nas pustili da ostanu stvari u sobama do 5. Moje lične karte nema, a nama ubrzo polazi bus za BG. Sva sreća Steva je uspeo i moju ličnu kartu da nađe i sve ostalo je bilo skroz OK!!!

Skijanje je bio super, iako je bio vikend nije bilo mnogo ljudi, bilo je gužve ali ništa tragično kao ranijih godina. Staze opeglane i urađene sasvim solidno, nemam neke naročite primedbe. Jedva čekam sledeći vikend!!! Sve je Ok samo nek se skija.
    Izmenio/la sunCica; 28.02.2011 u 11:34.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Junior Member
    Datum registracije
    05.12.2010
    Godina
    42

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Spavala sam ja u krš smeštajima i do sada, ali ovo je bilo baš previše. Jeste da je dom na stazi, ali moj savet je, IZBEGAVAJTE "SKI DOM RAŠKA".
    ne znam, jes da je krsh, ali cini mi se , da je ipak bolje od kragujevackog

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ne znam za Kragujevačko, ali ja sledećeg puta biram vilu Ivanović u Brzeću, jer smo u subotu veče, iako smo spavali posle skijanja bili tako umorni da smo malo problejali do 12 i otišli na spavanje. Birali smo da budemo u centru zbog skijanja i provoda, ali za bilo kakav provod osim za kafu i priču u kafiću nismo imali snage.

Što se ski staza, puta, gužve i ostalog tiče, navikla sam možda isuviše na Kopaoničke standarde pa mi ništa ne smeta i ništa me ne može iznenaditi.
    Izmenio/la sunCica; 28.02.2011 u 14:48.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

Posto sam bio za vikend aj da kazem i ja dva-tri reca. Ja sam bas bio u Kg odmaralistu i moram da kazem da je smestaj sa sa svi tri obroka 1500 dinara u baraci. Sama baraka je mnogo stara i sobe su krs i zajednicko kupatilo al je zato grejanje ubica. Greju 24h dnevno i to toliko da ne mozes da pipnes radijator. Postoje i noviji delovi koji su puno bolji od barake al je zato cena malo veca(oko 2000 dinara pun pansion). Sto se tice skijanja- guzve jeste bilo al ni blizu ko nekad. Staze dobro pripremljene, leda je bilo u kasnijim satima kao i hupsera ali obzirom na frekvenciju skijasa i broj staza koje su radile mislim da je to neizbeno. Ski pas moze da se nadje kod svercera povoljno tako da ko nije zahtevan moze lepo da se provede za male pare. Mene vikend kostao 2000 dinara obzirom da nisam placao smestaj i imam skipass 10/sezoni. Prevoz kolima iz Kragujevca.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 8 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 8)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •