Smestaja u neposrednoj blizini gondole ima. Ja sam ga na netu vidjao, ali mi smo bookirali 2-3 dana pred polazak (lastminute) pa je takav smestaj bio rasprodat.
Najsigurnije Vam je da na GoogleEarth-u pretrazite sta je uneto od takvog smestaja, pa ce vas link-ovati na tiscover ili direktno na vlasnike. U prilogu se nalazi .kmz fajl koji Vam moze pomoci.
@Maki007:
- Hofer market se nalazi odmah na skretanju sa auto-puta, kod kruznog toka .
- BILLA market je 500m dalje, na ulazu u Annenheim.
- SPAR je u Treffenu, 3-4km od gondole.
- Bodensdorf ima i BILLA i SPAR, ali do gondole ima 7.5 km.
U Arriach-u nismo bili, ne znam za markete, ali po Google imate 6.5km do parkinga u podnozju staze Klosterle. Arriach se isplati, ako cete ici na skijanje preko Klosterle staze; ne isplati se odatle ici na Gerlitzen s juzne strane, tj. koristeci gondolu.
Smestaja ima i na stazi (visocije), ali mislim da gore nema nikakvih trgovina (ni pekara, za hleb).
Nismo se peli autom na Gerlitzen, ali sam na tim odvajanjima vidjao znak sa naplatom putarine...da li je to u sklopu cene apartmana, ili nesto drugo, Stevo ce vec pomoci...cim se vrne i sredi utiske...ako u medjuvremenu, s obzirom na dane provedene gore, nije dobio austrijsko prebivaliste u licnoj karti
.