Citirati Originalno postavljeno od tomba na kvadrat Pogledati poruku
a val gardena(4.dan)?
mislio sam da odem autom do s.christina val gardena jer odatle mogu i na Secedu i na drugu stranu , Ciampinoi.
mislim da u tom slučaju ne bih mogao ići na staze južno od Orteiseia jer mi se čine nepovezane(mora se pješke kroz grad).
nekako mi izgleda zgodnije i od Selve koja je valjda i direktno na pravcu sella ronde(gužve)
ma i sve da nisam u pravu, pravci iz val gardene mi izgledaju jako interesantno i sasvim dovoljni za taj jedan dan na tom skijalištu.
Još jednom.... za izlet u Val Gardenu ne trebaju ti kola... Ideš iz La Ville za Corvaru-Colfosco-Passo Gardena-Val Gardena-Campinoi-spustiš se po WC stazi za spust (dve varianti crna i crvena) Sasslong-u dolini ideš na vlakič-kad izađeš, ideš na gondolu i popneš se sa sedežnicama na Secedu...al ti idi kolima ako ti je to bolje....U pravu si Alpe de Suissi su slabo povezane sa Val Gardenom, a staze su ovakve : početničke i familijarne...nečeš ništa profaliti.....Selva, Sella,Seceda i Val Gardena u jednom danu? Pa može, ali samo po tvojoj varianti, da ideš ujutro kolima u Val Gardenu....sa skijama bogami neće moći ove noći....