Rezultati 1 do 10 od 162

Tema: Voskiranje DIY

Tematski pogled

Member drug suri avatar
    Datum registracije
    23.03.2009
    Skije / Bord
    IQON7200,elan sl race
    Godina
    66

Podrazumevano

svakako da je ovo sto skimen kaze potrebno,ali posto to ovde,u Srbiji, nema da se kupi ja eto probah sa ovim malim ,mada i on je,mislim,vise od 7cm.Flomasterom sam obojio kantnu i skidao na 89(on ima samo 89 i 88)Posto do sada nije ostrena ,onda je valjda bila na 90,tako da sam poprilicno imao da skidam(znaci vise puta sam vozao ostrac) dok se boja od flomastera nije izgubila i ukazala se kontinuirano sjajna kantna.E sada, sta sam primetio...vec posle nekoliko zamaha na pod su poceli da padaju listovi(vise kao konci) plastike.Na kraju je toga bilo poprilicno i na podu i na samoj skiji.Znaci odgovorno tvrdim da je ovaj mali zajebant skinuo i famozni fenol.To je sve radjeno na blizzardu iqon, mozda je do skije ali fenoli su padali.Onda sam izvukao turpiju i zatupio tridesetak cm od vrha.Skiju jos nisam probao,nadam se da cu uskoro,cim prognoza pokaze suncan dan na Kopaoniku eto me gore,nosim ovaj ostrac i parce vodene smirgle ako treba da jos zatupim vrhove.I kao sto rekoh,ako sam zajebo stvar ,tu je ski servis pa nek je ostre za 300,400din da mi ne propadne dan....
    Izmenio/la drug suri; 11.02.2010 u 13:38.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •