Bas neka si ovo izvuko iz zaborava, diskusija je svojevremeno bila vrlo zabavnaJeste stara tema, ali moram da prokomentarišem.
Izgleda da si nas pojedine ovdje svrsto u penzijonadose; ovo zvuci kao: 'danasnjoj omladini vise nije dovoljna igranka u domu kulture i ferijalno putovanje u Zaostrog'.Ne slažem se kada kažete da su skijašu ili borderu najbitnije aktivnosti od 09:00h do 16:30h. Danas je skijašu/borderu sve bitno, sve aktivnosti od 0h do 24h.
Pa dobro moze biti da ne spadam u 'dansanje skijse'; usao sam u godine kad se od terevenke do zore oporavljam u prosjeku 3 dana; malo mi dekadentno otic 7 dana na skijanje; a 3,5 dana visiti u kaficu u 12 poponde i cekati da mamurluk prodje.
Valjda se radi o drugacijoj kategoriji skijasa; ono sto je meni bitno za dobar provod u planini mnoge druge skijase ostavlja totalno ravnodusnim i obrnuto.
Mozes li biti malo konkretniji ?Ono što sam ja probao i doživeo na toj planini ne može porediti ni sa jednom drugom.
Postujem; svako ima svoje afinitete;Što se mene tiče ISCHGL je sigurno među EU SKI TOP 5, ako ne TOP No.1!
meni bi npr. no.1 bilo neko mini skijaliste (ime necu spomenuti da se ne provali) sa 3,4 zice, 25km staza i mnogo metara nadmorske visine, u kome me u roku od jednog dana poznaju svi; od kasirke, preko zicara na liftu do konobara u jednom od dva moguca kaficu u selu ;-).

Odgovor sa citatom