Strana 8 od 29 PrvaPrva ... 67891018 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 71 do 80 od 285

Tema: Ischgl - Samnaun (Silvretta Arena)

Junior Member
    Datum registracije
    19.12.2006

Podrazumevano

iscghl je odlican u svakom smislu (ako to uopste nekog zanima)

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Sireno, ne sumnjamo da je odličan ski centar, ali malo je pretenciozno tvrditi da je No1 u Evropi, pogotovo ako ti je glavni argument noćni provod. Evo ja mogu reći da je po većini skijaša l'Espace Killy najbolje skijalište u Evropi, ali opet je sve to vrlo subjektivno (nisam bio u pomenutom ski centru ).

Meni je lično najbolje skijalište na kojem sam dosad bio Saalbach - Hinterglemm, nešto što definitivno treba posetiti, ali tek sam na početku otkrivanja Alpa.

S druge strane, ima ovde na forumu dosta zluradih magaradi koji jedva čekaju nekog novog pa da mu uslat temu pretvore u , pogotovo ako je u prvi tren nepromišljena!

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Ne samo zluradih, već i dokonih. A takvih se treba čuvati.

Ski magare Nemanjus avatar
    Datum registracije
    28.04.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Worldcup RC / Blizzard Bonafide
    Godina
    45

Podrazumevano

Uh Stevo svaka čast, brži si nego što sam mogao i sanjati .

Sirena, o ovom ti govorih (aorist)

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Ljudi Ishgl je bas dobar al brate ja se plasim te fashion policije.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Nemanjus Pogledati poruku
    Uh Stevo svaka čast, brži si nego što sam mogao i sanjati .

Sirena, o ovom ti govorih (aorist)

Osmatram i dejstvujem i noćom i danjom (neko bi rekao "i noću i danju").

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Jeste stara tema, ali moram da prokomentarišem.

Ne slažem se kada kažete da su skijašu ili borderu najbitnije aktivnosti od 09:00h do 16:30h. Danas je skijašu/borderu sve bitno, sve aktivnosti od 0h do 24h. Ono što sam ja probao i doživeo na toj planini ne može porediti ni sa jednom drugom. Kada bi se ocenivalo skijalište sa ocenom od 0 do 10, ocena bi sigurno bila 8+, a kada bi se uzeo u vid provod, onda bi ta ocena bila sigurno 10+. To sigurno nije skijalište za familije, ali za fino društvo i dobar provod sigurno jeste. Jedina mana su cene, mada su skoro identične ostalim večim ski centrima u austriji. Što se mene tiče ISCHGL je sigurno među EU SKI TOP 5, ako ne TOP No.1!

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Jeste stara tema, ali moram da prokomentarišem.
    Bas neka si ovo izvuko iz zaborava, diskusija je svojevremeno bila vrlo zabavna

Ne slažem se kada kažete da su skijašu ili borderu najbitnije aktivnosti od 09:00h do 16:30h. Danas je skijašu/borderu sve bitno, sve aktivnosti od 0h do 24h.
    Izgleda da si nas pojedine ovdje svrsto u penzijonadose; ovo zvuci kao: 'danasnjoj omladini vise nije dovoljna igranka u domu kulture i ferijalno putovanje u Zaostrog'.
    Pa dobro moze biti da ne spadam u 'dansanje skijse'; usao sam u godine kad se od terevenke do zore oporavljam u prosjeku 3 dana; malo mi dekadentno otic 7 dana na skijanje; a 3,5 dana visiti u kaficu u 12 poponde i cekati da mamurluk prodje.
    Valjda se radi o drugacijoj kategoriji skijasa; ono sto je meni bitno za dobar provod u planini mnoge druge skijase ostavlja totalno ravnodusnim i obrnuto.

Ono što sam ja probao i doživeo na toj planini ne može porediti ni sa jednom drugom.
    Mozes li biti malo konkretniji ?

Što se mene tiče ISCHGL je sigurno među EU SKI TOP 5, ako ne TOP No.1!
    Postujem; svako ima svoje afinitete;
    meni bi npr. no.1 bilo neko mini skijaliste (ime necu spomenuti da se ne provali) sa 3,4 zice, 25km staza i mnogo metara nadmorske visine, u kome me u roku od jednog dana poznaju svi; od kasirke, preko zicara na liftu do konobara u jednom od dva moguca kaficu u selu ;-).
    Izmenio/la Sapa; 18.01.2010 u 21:13.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    meni bi npr. no.1 bilo neko mini skijaliste (ime necu spomenuti da se ne provali) sa 3,4 zice, 25km staza i mnogo metara nadmorske visine, u kome me u roku od jednog dana poznaju svi; od kasirke, preko zicara na liftu do konobara u jednom od dva moguca kaficu u selu ;-).
    Jahorina? Stara ljubav zaborava nema

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    Jahorina?
    Jok ba Wade,; Javorina ne posjeduje ni jednu od gore pomenutih karakteristika;
    nema 25km staza;
    definitivno nema mnogo metara nadmorske visine (aludiram na 2500mnv i vise);
    nisam bio gore jos od marta '92 ali kontam da danasnja Jahorina ima vise od 2 kafica.
    Sto se ovog zadnjeg tice, nas narod jest ljubopitljiv i radoznao; tako bi mozda i tamo postao drug sa konobarom, kasirkom i zicarom

ps

ja razumijo da na jahorini osim 2 ultra moderna 6stosjeda, postoje jos barem 3,4 druga lifta (tako da se ni to ne poklapa ;-) )
    Izmenio/la Sapa; 19.01.2010 u 07:16.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •