Citirati Originalno postavljeno od Lids Pogledati poruku
[FONT=&quot]
14.Autobus br. 5 se zamalo nije strmoglavio niz provaliju tako sto su mu se gume okliznule-bas zbog toga sto nije imao te iste lance, ali hvala bogu izvukao se veoma brzo bez ikakvih posledica (to sun am pricali ljudi iz susednig aoutobusa)
ovo je notorna LAŽ. ja sam bio u busu br. 5 i ovo se nije desilo!

Citirati Originalno postavljeno od Lids Pogledati poruku
[FONT=&quot]
9.Na putu nam je receno da cemo imati instruktore za napredno skijanje uz doplatu oko 50-60evra, ali prvi dan kad smo dosli na casove imali smo sta da vidimo-francuska policija I predstavnik francuske skole skijanja ispljuvase instruktora I isterase gas a staze, na sta nam je ovaj rekao dq je opet neko od organizatora kriv jer je trebalo da se najave nekoliko dana unapred I da dobiju dozvolu od Francuza da mogu da instruiraju na skijalistima Francuske…mislim stvarno se sve ide na misice??? dokle bre, pa samo sto smo dobili beli shengen ne blamirajte nas pojedinci, bre! Zbog takvih su I srbi okarakterisani tako kako su okakrakterisani…
Oko časova je ispao mali nesporazum sa Francuskim instruktorima koji ne dozvoljavaju da obuku radi niko drugi do njihovih licenciranih instruktora, i da naravno za to uzmu dobre pare. Taj nesporazum je rešen istog dana i već sutradan je organizovana BESPLATNA ŠKOLA ZA POČETNIKE i NAPREDNA ŠKOLA za simboličnu cifru od 40€.
Napredna škola je imala 3 dana po dva časa, a DVA DANA CELODNEVNU OBUKU! Takvu obuku bi platili nekoliko stotina evra, da nam Skibus nije organizovao ljude iz Saveza Ski Instruktora Srbije - Nebojšu i Spasu, za koje imam samo reči pohvale!

propusta jeste bilo, ali od ljudi koji su krenuli da se skijaju i druže sigurno nećete čuti loše utiske, naprotiv!!!