Evo moram i ja da reagujem sa jos jednim vidjenjem...
prvo: ako ima i jedan nezadovoljan putnik (a cini mi se da ih ima dvoje-troje i to iz istog drustva), organizator MORA da reaguje i da ISPITA razloge i opravdanost nezadovoljstva
Moje iskustvo:
PUT:
i ja sam bio u autobusu koji je isao kroz Novi Sad kao i Lids. Autobus je bio nov, volvo od renomiranog i jednog od najvecih nasih prevoznika. Vozac je imao GPS. Put je trajao oko 25h iskljucivo zbog guzvi na naplatnim rampama, tunelu i nasoj granici.
E da... i par putnika koji su se ponasali kao 13godisnjaci na ekskurziji, napili se piva vec na prvom cosku i kukali za wc celim putem..., vise od pomenute sitne dece. Jedan od njih je i u nastupu loodila pretio organizatoru (pomenula je to Lids).
Vozac je jednom pogresno skrenuo sto nam je uzelo cca 5min. Po dolasku smo na tih 25h dodali jos 1h okretanja i trazenja objekta (minus za SB). U povratku smo putovali 19h(do NS) i ko god je bio u Fr nekad zna da tesko moze brze. Vozaci su opet lutali i gresili sto se opet tesko moze staviti na dusu SB.
Ostalo: potpuno nov objekat, mi smo sobu dobili za 15min. Ko god je ikad bio u fr apartmanima zna kako oni izgledaju i koliko su veliki. Kreveti na sprat, lezaj na razvlacenje u trpezariji su gotovo standard. E nas je bio najveci app za 4-ro koji sam ja za 3 godine video u fr. 30-tak kvm, terasa, Tv (nas je bio besplatan), masina za sudje, mikrotalasna, dva kompleta posudja, aparat za espresso...
Usluge ski skole nismo koristili pa ne bi da komentarisem.
Osiguranje je jedna od najvaznijih stvari na skijanju i s obzirom da vise nema viza (i obavezne kupivine istog prilikom aplikacije) svakom bi preporucio da SAM ode u agenciju i izvadi tzv "sportsko" osiguranje koje pokriva i rizik od povreda nastalih na skijanju. Obicno, bez sportskog rizika je neupotrebljivo ako vam zatreba pomoc na stazi.
Zadnji dan smo cekali da nas autobus dodje do hotela da bi se posle trpali u lokalne i gubili vreme. Greska SB sto to nije znao/raspitao se. Nisu lanci bili problem, ni jedan autobus nije otisao dalje od parkinga osim lokalnih, milicija nije dala.
Doplata za sedmi dan za ski pass za 310km staza je 18e. Ne znam sta su vama obecali Lids "koji je bio mnogo sluplji nego sto su nam oni rekli", ali to je stvarno mizerno. Ili su vas prevarili na salteru?
Razumem pomenuto drustvo sto su imali problem sa menjanjem smestaja i cimanjem, ali ne bas TU kolicinu ogorcenja. Ja iz istog autobusa nalazim dve ipak sitnije zamerke SB-u.
Mojih 5 centi

Odgovor sa citatom