Citirati Originalno postavljeno od barda Pogledati poruku
Uz duzno postovanje mislim da je za sve koji nisu spremni da jurcaju dok im dusa ne ispadne (a i one koji nisu bas u punoj kondiciji) ski-pass za dolinu Belleville sasvim dovoljan. To je cc 300km staza, i obuhvata Saint Martin, LM i Val Thorens.
Uz duzno postovanje

Pre nego sto sam prvi put otisao da skijam u 3 doline, a to je bilo pre dvadesetak dana, procitao sam puno ovakvih komentara, da je dovoljan ski pass za jednu dolinu i da moze covek da se naskija. Da moze, naravno da moze...a da bih nekog ubio sto nisam uzeo ski pass za sve 3 doline, ubio bih.

Meni su licno posle tri dana Val Thorens i LM dosadili (bio sam smesten u Val Thorensu), tako da je posle 3 dana skijanja u dolini Belleville, odlazak u Meribel i Courchevel bio pun pogodak. Tj. meni je u Courchevelu skijanje bilo najlepse, u Meribelu je jedan dan bilo FANTASTICNO skijanje, a sutra dan su staze bile zaledjenje i bilo je ....znaci nema pravila....

Mozda zato sto sam u najboljim godinama , ali ja preporucujem da ne treba pomisljati uzeti ski pass za samo jednu dolinu.

Skijaliste 3 doline je nesto sto zaista ne moze recima da se opise, to moze samo da se dozivi.