Uz duzno postovanje![]()
Pre nego sto sam prvi put otisao da skijam u 3 doline, a to je bilo pre dvadesetak dana, procitao sam puno ovakvih komentara, da je dovoljan ski pass za jednu dolinu i da moze covek da se naskija. Da moze, naravno da moze...a da bih nekog ubio sto nisam uzeo ski pass za sve 3 doline, ubio bih.![]()
Meni su licno posle tri dana Val Thorens i LM dosadili (bio sam smesten u Val Thorensu), tako da je posle 3 dana skijanja u dolini Belleville, odlazak u Meribel i Courchevel bio pun pogodak. Tj. meni je u Courchevelu skijanje bilo najlepse, u Meribelu je jedan dan bilo FANTASTICNO skijanje, a sutra dan su staze bile zaledjenje i bilo je....znaci nema pravila....
Mozda zato sto sam u najboljim godinama, ali ja preporucujem da ne treba pomisljati uzeti ski pass za samo jednu dolinu.
Skijaliste 3 doline je nesto sto zaista ne moze recima da se opise, to moze samo da se dozivi.

mislim da je za sve koji nisu spremni da jurcaju dok im dusa ne ispadne (a i one koji nisu bas u punoj kondiciji) ski-pass za dolinu Belleville sasvim dovoljan. To je cc 300km staza, i obuhvata Saint Martin, LM i Val Thorens.
....znaci nema pravila....
Odgovor sa citatom