OK.to sto neko vozi izmedju stubova ne vidim kako moze da utice na bilo koga, a pogotovu na decu iz ski skole. sto se tice doticnog sahta, skakao sam sa njega x puta i 10,15 metara pre sahta imas jako lepo vidno polje gde tacno vidis da li ima nekoga, nema, da li mozes da skocis sa sahta ili da se pomeris, stanes...drugim recima, rizicno je samo za onog koji skace, ne za okolinu.
Decko je stavio smajlija pored Kamikaza Amater jos...
100 puta me je na stazi neko pokupio i NIJEDNOM nije bio u pitanju neko ko skija malo ekstremnije jer taj defacto zna sta radi. Svaki put su u pitanju bili pocetnici ili losiji skijasi koji ne znaju dovoljno dobro da upravljaju. Nisam se nikada naljutio ni na jednog jer to je rizik sporta, nije se zaleteo u mene namerno...(valjda)
A deca(i ne samo deca) koja pluzu po sred staze ili staju na sred staze da se slikaju su sami krivi ako im se nesto desi.
Ne vdim razloga da se napadaju "ekstremniji" jer oni u 90% slucajeva ni ne skijaju po stazama po kojima idu "obicni".
Sapa
U pitanju je bilo neko takmicenje na Malom Karamanu, pa su to napravili samo za tu priliku. kamo srece da su ostavili...

Odgovor sa citatom