Rezultati 1 do 10 od 64

Tema: Val Cenis

Tematski pogled

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od pop67 Pogledati poruku
    drug mi je bio tamo i odusevljen je sa svih 97km staza,prevoz do tri doline ima i redovan je u udarnim terminima,pitacu ga kako je on isao pa cu ti javiti!
    Prije 7,8 godina sam planirao da posjetim Val Cenis, jer sam skijao u drugim regionalnim centrima u blizini, pa sam se u ta vremena zadubljivao u 'tehnicke' podatke (bas ko sto sad Krejzi uci sve podatke o 3 doline na pamet, hehehe). Vidim Pope, spominjes 97 km skijanja. Pa me zaintrigiralo. Da me ne shvatis pogresno; ne pisemo ovo za ocjenu, pa tako nije ni bitno da li je 80 ili 100 km.Pomislio sam za trenutak da mi je memorija otisla bas, bas u helach, te skoknem do oficijelnog sajta, kaze: 80 km of marked trails - 43 trails including. (http://www.valcenis.com/domaine-uk.htm)
    Mozda ima i tacno 97 km, stvarn nije bitno, bitan je kvalitet. Susjedni centri kao la norma i valfrejus imaju puno manje km staza, ali je skijanje tamo odlicno, dakle taj Val Cenis nemoz bit pogresan. A, sa svim offpiste mogucnostima moglo bi mozda da izadje i na 150 km skijanja: 'pune ruke posla' citavu jednu ski-sedmicu + jednodnevni izlet u Valtho ihaaa, eto ti skijanja preko glave.
    Izmenio/la Sapa; 23.10.2007 u 15:30.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •