Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
Intervju Dejana Ljevnaića, direktora OC Jahorina dnevnom listu Blic.
Gledao sam par njegovih intervjua i mogu reći da tu priču mogu da pokusaju samo oni koji ne znaju puno o matematici (dužina staza) niti kako je na zapadnim skijalištima.

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
Kao sto sam rekoa, za mene licno je jahorina opcija dobro drustvo i vikend varijanta. za sve ostalo TRENUTNO nema kvalitet. Videcemo sta buducnost nosi.
Noćni život kakav nudi Jahorina, druga skijališta nemaju. Ako koga interesuje takva zabava, naravno.

Citirati Originalno postavljeno od hallo Pogledati poruku
... i smatram da za novac koji placam za SkiPass na Jahorini dobijam to sto sam platio u odnosu na ponudu koju imam u okruzenju.
Slažem se. Da ga imam na sat vožnje od kuće, vjerovatno bih bio zadovoljan. Ovako, vozio 4 sata zimi do Jahorine ili do Austrije, isto mi je. Dok djeca nisu odrasla i dok su htjeli sa nama na skijanje, ski pass nas je u prosjeku izlazio oko 12€ po glavi, a i smještaj isto toliko. Počev od oktobra na Moeltaller glečeru, skijanju na 5 - 6 skijališta Koruške od januara do kraja aprila (ski pass vrijedi za 30 skijališta) i skijanjem u maju na već spomenutom glečeru.