Ne volim sto uprava laze i prodaje maglu nama koji smo ovde vec preko 20 god i znamo sve.

Intervju Dejana Ljevnaića, direktora OC Jahorina dnevnom listu Blic.

...ali ono što je uvek na prvom mestu i što je najvažnije svakom skijašu su besprekorno uređene staze dobro uvezane sistemom žičara i ski-liftova...WTF?
.... I upravo smo prvo to uradili na Jahorini, skoro sve staze smo rekonstruisali i izgradili nove blage, široke skijaške staze po FIS standardima...WTF?
...Tako da sada Jahorina važi za skijalište sa najboljim odnosom cene i kvaliteta jer za najjeftiniji ski-pas u regionu možete uživati na 40 km odlično pripremljenih staza sa najboljom podlogom, odnosno mešavinom prirodnog i veštačkog snega....WTF?
...uredili i automatizovali parkinge, tako da svi koji dođu mogu da parkiraju svoj auto i da odmah krenu na stazu, što ne postoji ni u jednom skijalištu u Evropi ni u okruženju...WTF?
...Moj tim i ja radimo fanatično po čak 16 sati dnevno. Za sada rezultati su izvanredni, za prvih 44 dana rada prihodi su premašili 2.000.000 KM, što je porast veći od 50 odsto u odnosu na prethodnu rekordnu sezonu...WTF?

U nekoliko redova ono najlosije je predstavio kao najbolje. Kao da citam neki politicki interviu o situaciji u drzavi i stalna repeticija kako je sve super, najbolje i rekordno. Vredja inteligenciju.
Ne znam odakle izvlace ove cifre o profitima kad je evidentno da je prisutan smanjen broj skijasa. Dobro znam sta su jahorinske guzve i sad u udarnom terminu (pravoslavna nova) nikakve guzve nije bilo. Pa ako je sad nema, kad ce biti i kako ste onda oborili sve rekorde. Evidentno je rast cjena ali isto tako i smanjen broj skijasa.
Ne razumem s kojim regijonom se poredi? Kopaonik ili Slo skijalista? Svi imaju bolje staze o Jahorine.

Cjena u ugostiteljskim objektima su druga prica i koliko su i njih podigli a kvalitet hrane nula. Znam da nije u nadleznosti OC ali ugostitelji prate raste cjena a kvalitet stagnira.

Mozemo do sutra ovako.

Kao sto sam rekao, za mene licno je jahorina opcija uz dobro drustvo i varijanta kratkog skijanja (2,3 dana). Za sve ostalo TRENUTNO nema ni kvalitet niti kvantitet. Videcemo sta buducnost nosi.