Ne volim sto uprava laze i prodaje maglu nama koji smo ovde vec preko 20 god i znamo sve.
Intervju Dejana Ljevnaića, direktora OC Jahorina dnevnom listu Blic.
...ali ono što je uvek na prvom mestu i što je najvažnije svakom skijašu su besprekorno uređene staze dobro uvezane sistemom žičara i ski-liftova...WTF?
.... I upravo smo prvo to uradili na Jahorini, skoro sve staze smo rekonstruisali i izgradili nove blage, široke skijaške staze po FIS standardima...WTF?
...Tako da sada Jahorina važi za skijalište sa najboljim odnosom cene i kvaliteta jer za najjeftiniji ski-pas u regionu možete uživati na 40 km odlično pripremljenih staza sa najboljom podlogom, odnosno mešavinom prirodnog i veštačkog snega....WTF?
...uredili i automatizovali parkinge, tako da svi koji dođu mogu da parkiraju svoj auto i da odmah krenu na stazu, što ne postoji ni u jednom skijalištu u Evropi ni u okruženju...WTF?
...Moj tim i ja radimo fanatično po čak 16 sati dnevno. Za sada rezultati su izvanredni, za prvih 44 dana rada prihodi su premašili 2.000.000 KM, što je porast veći od 50 odsto u odnosu na prethodnu rekordnu sezonu...WTF?
U nekoliko redova ono najlosije je predstavio kao najbolje. Kao da citam neki politicki interviu o situaciji u drzavi i stalna repeticija kako je sve super, najbolje i rekordno. Vredja inteligenciju.
Ne znam odakle izvlace ove cifre o profitima kad je evidentno da je prisutan smanjen broj skijasa. Dobro znam sta su jahorinske guzve i sad u udarnom terminu (pravoslavna nova) nikakve guzve nije bilo. Pa ako je sad nema, kad ce biti i kako ste onda oborili sve rekorde. Evidentno je rast cjena ali isto tako i smanjen broj skijasa.
Ne razumem s kojim regijonom se poredi? Kopaonik ili Slo skijalista? Svi imaju bolje staze o Jahorine.
Cjena u ugostiteljskim objektima su druga prica i koliko su i njih podigli a kvalitet hrane nula. Znam da nije u nadleznosti OC ali ugostitelji prate raste cjena a kvalitet stagnira.
Mozemo do sutra ovako.
Kao sto sam rekao, za mene licno je jahorina opcija uz dobro drustvo i varijanta kratkog skijanja (2,3 dana). Za sve ostalo TRENUTNO nema ni kvalitet niti kvantitet. Videcemo sta buducnost nosi.

History is made by those who dare to break the rules.
Odgovor sa citatom