Snowglisser, hvala na pomoći
Svaki hobi sam u životu upropastio i pretvorio u posao, pa sam rešio da ovaj sačuvam.
Bavio sam se streličarstvom neko vreme i trenutno držim jedini Archery Shop u Srbiji, ali sam u 2017. godini isupucao nijedan trening. Takmičenja više ne posećujem ni kao turista. Iz straha da ne ponovim grešku, skije bih da uzmem sa što manje udubljivanja u tematiku, ali izgleda da ne ide.
Od modela koje si naveo, Dynastar Speedzone 7 i Volkl RTM 76 mi deluju kao korektan izbor, ali nijedan model nema da se kupe kod nas, tako da sam ih pogledao samo zbog specifikacije.
Head WC Rebels iShape Pro mi po specifikaciji deluju predaleko od moje skijaške veštinepa nema koristi od toga što su dostupne kod nas.
Plan je da ove sezone odem još najmanje dva puta do planine, po dan-dva ili koliko uspem da organizujem, pa bih ipak uzeo neke skije, da konačno u više navratam vozim isti model. Ako ne budu odgovarale, neko će sledeće godine da im se obraduje po ekstra ceni. Dokle god trošim pare, znači da sam u hobi zoni
stekan, hvala na uključenju u temu.
Slažem da je taj Head trenutno overhead.
Nordica sam gledao GT 76 i GT 75. GT76 Carbon varijanta su kod nas u ponudi black/blue i black/orange. Gledajući fotografije online, koliko sam shvatio, orange su za ovu sezonu, a blue su od neke ranije sezone. Ako je oznaka modela ista, predpostavljam da je besmisleno dati 100€ više za ovogodišnju boju?
Model GT 75 je sa cap konstrukcijom, koja, koliko sam shvatio, omogućava lakše zaokrete, što bi moglo da bude dobro za učenje i da brzo imam osećaj da sam prerastao opremu. Samo da ne bude na prvo spuštanje da sam ih prerastao. Cena im je stvarno niska, pa taman da ih vozim jednu godinu, nije strašno.
Kako se u sve to uklapaju Salomon X-Drive 7.5?