@ Skiman - svaka cast na uspesima a narocito na pozitivnim razmisljanjima, bas onako kako treba...kao pravi i razuman roditelj
Da se vratimo na temu na koju nikako da saznamo neke odgovore a covek je pitao - i mene muci isti problem. Hocu sa porodicom na Kronplatz jer mi se mnogo dopada sve sto sam nasao o tom skijalistu (cudi me da na ovom forumu ne postoji thread o mozda najmodernijem skijalistu u Italiji, koje ima skoro 20 gondola, nijedno sidro, pravljenje snega i kada je tempreatura u plusu) - izbor staza za bukvalno sve ukuse.
Stavio bih klinca od 3 i po godine na skije i hocu da to uradi sa vrsnjacima. On ni srpski jos ne prica kako trebapa se pitam sta bi se desilo da ga damo u italijansku skolicu? Postoji alternativa, posto hrvati idu u velikom broju na Kronplatz, da ga damo u njihovu skolu jer jelte, noga je noga, ruka je ruka, glava je glava - razumece. Medjutim, blizu apartamana koji sam odabrao nalazi se italijanska skola pa me bas ovo zanima. Da li supruga ili ja da budemo tu (da pravimo guzvu) kako bi mu "prevodili" ili jednostavno da ga pustimo sa ostalom decom - ili da potrazimo ipak na kraju krajeva alternativu?