Citirati Originalno postavljeno od tomba na kvadrat Pogledati poruku
bio sam jucer u Baiti i klopa je ok.
za sad je sve po planu. jucer sam po divnom suncanom danu kao sto je bio i danas , obisao alta badiu. danas sam krosao kronplatz.
kao sto mi je skiman preporucio, krenuo sam iz st.vigilio i stigao sam obici skoro sve crvene i plave staze. nisam isao samo na one sto naginju ka brunicu.
sutra valjda cortina,pa arraba,pa val gardena pa serra ronda ako vreme i koljena posluze. cjene kao sto sam ocekivao, ko u bg osim sto im je pivo 3.8e, klopa za dvoje sa picem i strudlama 25-30e. a da, svi znaju jaaaako malo engleskog a cini mi se da nitko ni talijanski ne prica. samo njemacki.
nigdje nemaju internet zbog nekog antiteroristickog zakona. ako koristis neciji, taj ti uzima broj iz pasosa. uzas
E baš ove prema Brunicu/Brunecku su meni strava, tako da šteta...Sa ovim u Dolomitima je ovako: ako ogovaraju turiste i pričaju između sebe, onda pričaju ladinsko, jer ovaj jezik ne možeš da razumeš ni pomoču trikova...inače govore svi njemački, a italijanski isto tako znaju, ali neće da pričaju....al zato slabo govore engleski...