Rezultati 1 do 10 od 64

Tema: Ste Foy samo za istinske ljubitelje bijelog

Tematski pogled

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Flexon Pogledati poruku
    mislio sam da si uzeo foil sa konzervativnom grafikom
    neki dan sam vidio iste te i odlicne su
    nego na cemu je skijao divojarac i koje duzine
    posto je vidim covjek metar i sumska jagoda
    ali se vidi na njemu da je neko koga nije lako pratiti
    i nije zdravo pratiti
    Ma jok, nisam uzeo 'sive misheve' nego ove sharene-barene, model od prosle godine.
    Jean Luc; divojarac-lovokradica vozi na b78!!, a samo da ga vidis kako vozi bukvalno je visok metar i sumska jagodica. Ebiga ko zna zna. Skije su vece od njega jedno 10 cm. U petak vece se nasli u nekoj kafani da nam pokaze video. Kafana puna, mene blam, reko mora da izgleda uzasno, ali.........gdje smo vozili ispalo je sasvim oke. Nadao sam se da ce da mi ponudi neku kasetu, ali yok. To je materijal za evolution 2. Na Fogliettu ne izlaze tako cesto ko sto sam ja mislijo. Samo kad ima dovoljno interesenata, citaj ludjaka i kad je vrijeme opitmalno, tako da sam imao puno srece da je expedicija organizovana prosle sedmice.

PS
    Tu gdje stojimo, na dva metra iza nas pocinje spust-provalija, ja sam izasao treci na vrh i u trenutku kad su me slikali nisam ni znao gdje ce mo krenuti sa skijanjem.................bilo je to "malo iznenadjenje"
    Izmenio/la Sapa; 01.01.2008 u 21:44.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •