Strana 4 od 7 PrvaPrva ... 23456 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 31 do 40 od 64

Tema: Ste Foy samo za istinske ljubitelje bijelog

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od patak Pogledati poruku
    Ja sam za to da Sapa napiše izveštaj o tome kako nam je bilo. Do sad je povato beleške pa neka napiše sastav.
    Hehe, Patak, Patak, ovo mi zvuci bas, bas nekako ko omalovazavanje svega sto sam gore napisao. Ako nije tako onda izvini; pogresno sam protumacijo.
    Vidis ja sam prvi dan posto sam se vratijo sa skijanja sjeo i napisao svoju pricu; toliko je sve jos bilo intenzivno da nisam mogao cekati ni minuta, da sam cekao vjerovatno ova prica nebi ispala ovako kako je ispala.

Pretpostavljam da ti vrlo dobro znas da emociju i iskustvo koje si dozivijo niko nemoze da opise bolje od tebe samog..
    Ja volem da loopim sa offtopicom, ali ne volim nikoga bez razloga da nazovem ‘stiho-klepcom’.
    Za mene je ovo iskustvo bilo toliko posebno da je po meni zavrijedilo da ga podijelim sa forumom. Sto se nikome od vas nije dalo da srocite text o vasim utiscima iz 3 Doline, tu ti vec ne mogu pomoci. Ja nisam texto-pisac, stiho-klepac, nego pisem o svojim dozivljajima.
    Ono, volo bih mozda da to bude malo vise u postmodernom stilu nego sto jeste, ali mi zato fali talenta.
    Iskreno zelim da ponovo skijam sa ovog gore opisanog brijega, a ko zna sta ce vrijeme da donese. Neke stvari su neponovljive. A ono sto sam i kako sam dozivijo je za mene bilo intenzivno do koske.

Srecom pa nam ‘se dize’ na razlicite stvari. Kategorije skija na koje se ti lozis mene ostavljaju ravnodusnim, (vjerovatno je i obrnuto slucaj), ja nemam sta da dodam i oduzmem o kvalitetu zica i pista u nekom ogromnom ski-centru , ali zato do besvjesti mogu bacati na ljepotu ne uredjenih terena, netaknutog snjega u svim formama, uspjelim spustovima kroz debele borove sume u zadnjoj nedodjiji alpskih predjela. Svako ima svoj trip jeR?

Ko sto vec Arsi replicirah: da sam prije 5 godina bio clan ovog foruma, napiso bih ‘3 Doline’ texta o 3 Vallee. Ja sam tad malo je reci bio pod utiskom tolikih km zicama spojenih staza.

Zadnjih godina evoluirao (ono ko Magarad), pa mi uzivanje pretstavlja skijanje u manjim, manje poznatim, manje posjecenim krajevima i sretan sam svakim novim koji otkrijem. Volim odskijat 1 km uzbudljivog terena kod sela zvanog Ste Foy nego napravit 100 utabanih kilometara u 3 Doline.

Svako svoj ceif, nit sam bolji, a nit sam zayebaniji samo volem neke druge stvari.

Da ponovim; nije bitno cim se zanimas, nego je bitna emocija koja se iz/od tog zanimanja radja. Nije bitno dal’ tu emociju umijes da prepricas, bitno je da je ti licno dozivljavas.

Ako smijem da dam savjet:
    Sjedi, sam napisi, svojim rijecima; kako god da je, tvoje je;
    Sve je bolje nego da prepishes od kolege, tako nikad neces ispraviti keca iz knjizevnosti.

Senior Member
    Datum registracije
    03.02.2006
    Skije / Bord
    Atomic D2 SL, K2 outlow

Podrazumevano

Prihvatam izvinjenje, pogrešno si protumačio. Pošto ja (svi mi) uživam u čitanju tvojih tekstova, a meni to prenošenje doživljaja ne ide baš kao tebi(ipak jesi za mene texto-pisac), pisac tj ja je hteo da kaže da bi ti i iz to malo naših utisaka koje si čuo bolje napisao tekst o tome nego ja (mi).
    Ovo mi koliko mi se čini znači Arsa i ja. Da li sam u pravu Arso?

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od patak Pogledati poruku
    Prihvatam izvinjenje,
    Ebiga Patak da prostis, nisi ti kriv sto je mene danas sef drndo, a nije ni on kriv sto ja visim na internetu

Hocu ti reci: 'Laki je malo nervozan danas'

PS
    Vala sevap bi bijo da napisete neke dozivljaje 'Druzine Pere Kvrzice'; Arsa bio smrt za diskoteku, Krejzi pogresno protumacijo napamet naucenu ski-mapu pa vas odveo u Italiju, Stevo skijo bez kacige .............opiste te 3 D, samo nek je nabijeno emocijama nije bitno sta.
    Izmenio/la Sapa; 09.01.2008 u 21:06.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano Slike iz nedodjije

Vratim se sa skijanja a u postanskom sanducetu me doceka DVD: "Avanature Malog Dzure u Ste Foyu u decembru 07". Ih. Sijasest slika za koje nisam ni znao da su napravljene; a tu je i jedan film ('Nash domaci; dvije rijeci: "hike&ride"). Film cu kacim na youtube, a evo sad nekolko manje/vise akcijonih slika.
    Izmenio/la Sapa; 03.03.2008 u 10:29.

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano Problemi tehnicke prirode :(

Ne mogu da okacim slike, evo trudim se;

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    34

Podrazumevano

ovo je skolski primer kako coveka zakucati za kompjuter
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od TADIJA_91 Pogledati poruku
    ovo je skolski primer kako coveka zakucati za kompjuter

Ovo je skolski primjer kompjuterske polupismenosti

Cim dohakam problemu ( a mora da je u pitanju 'size') cu kacim, do tada stpljenje, to je majka mudrosti

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    34

Podrazumevano

dok ne dohakas problemu, mi da budzimo
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Super Member vujche avatar
    Datum registracije
    02.02.2006
    Skije / Bord
    Rossignol 8S

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    Ovo je skolski primjer kompjuterske polupismenosti

Cim dohakam problemu ( a mora da je u pitanju 'size') cu kacim, do tada stpljenje, to je majka mudrosti
    Drug Stevo je to sve lijepo objasnio korak po korak u temi Ski Manijaci na str. 164.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •