Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
Obavezno nam daj utiske nakon probavanja.
Prošle sezona se završila sa decembrom (Krvavec) I jedan dan na Kopaoniku u januaru, tako da je proba skija sačekala decembar na Kopaoniku.

Pre svega, stekan, još jednom hvala za preporuku za Nordica GT75 CA!

Posle 6 godina na rentalima, prvi put sam stao na nove skije, nešto bolje od prosečnog rentala, i shvatio da se više ne moram predstavljati kao rekreativac, već napredni rekreativac

Skija odlično drži, ide gde ja želim, zaokreti su mnogo lakši. Prosto, sve je na strani ove skije u odnosu na sve koje sam vozio ranije. Na regular rentalima sam uvek mislio da je do mene, ali eto, izgleda da nije.

Ranije sam imao problem da održavam brzinu gde je želim, već sam imao velika ubrzanja, gubljenje kontrole, pa kočenje, ponekad i u plugu. Sada vozim paralelno i kontrolišem brzinu bez teškoća.
Prvi dan sam bio oduševljen, da bih trećeg dana dotegao pancerice do kraja (Rossignol Alias 70), a naredna 4 dana sam shvatio da je flex 100 sledeća stanica.

S obzirom da smo tokom 7 dana imali i extra sredjene staze i hupsere i razvaljene staze i sveže napadao sneg i, nažalost, progledale staze, rekao bih da ova skija najbolje radi na uređenoj stazi.
Narednih dana ih nosim na servis.

U toku januara krećem u potragu za tvrdjim pancericama.