Evo spisaka zica u val cenisu
http://www.seilbahntechnik.net/lifte...gabe=VAL+CENIS
Uglavnom su sa "F" na kraju - Fixed, ali ima i 4 brze "D" - Detachable
Evo spisaka zica u val cenisu
http://www.seilbahntechnik.net/lifte...gabe=VAL+CENIS
Uglavnom su sa "F" na kraju - Fixed, ali ima i 4 brze "D" - Detachable
Ih, nemaju ni jednu žicu stariju od mene. Baš sam mator.
Izgleda da cu ja da hvatam ovaj termin od 12. do 19.og januara...
Jel ide jos neko odavde. u bilo kom terminu.
Mi idemo u ovom terminu od 8-9 Januara na 10 dana tj 12-13 sa putom. Nas ide 8.
Uh jedva cekam.
Jedva stojim sitno brojim! 047 do polaska![]()
![]()
![]()
U kakvom aranzmanu idete,daj neke informacije,da se ekipa uveca![]()
Ja idem s ortakom, prevoz busom, ovo sto organizuje TrimTravel.od 12-19 januara, jel ima jos nekoga sa foruma u tom terminu?
Ovo je bila first minute ponuda tako da toga nema jos od Sredine oktobra.
Ide li neko u nasem terminu ili vecina ide od 12og.
036...
Val cenis (FRA) sada sa 125 km staza
Francuski ski centar Val Cenis je već poznat u našem okruženju. Prošle godine ga je posetilo na stotine skijaša samo iz Srbije. Sve njih kao i one koiji planiraju da posete ovaj ski centar svakako će obradovati vest da su izgrađene nove dve žičare. One povezuju skijalište Val Cenis sa skijalištem iznad mesta Termignon čime je je ukupna dužina staza sa dosadašnjih 80 povećana na 125 km.
Inače skijalište se prostire od 1300 do 2800 m/nv sa 1500m visinske razlike, sa 56 staza od kojih su 5 crnih i 23 crvene. Postavljeno je 27 različitih ski instalacija od gondola do ski liftova...
Detaljnije o ski centru Val Cenis . . .
Preuzmite mapu u PDF formatu....
Zoran, www.skijanje.rs
Pa sto niko nije napisao neka iskusta iz Val cenis-a od prosle sezone.Ja cu verovatno ici u januaru 2009 u Val cenis sa gore pomenutom agencijom pa bih voleo da cujem neke utiske.Premisljam se izmedju Vaujany-ja Alpe d huez i Val cenis-a pa mi pomozite.Hvala
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)