Vidim Bane da si nestrpliv da tesko zaradzeni novac sto pre potrosis
Mislim da te uloske su ok ali...razmisljao sam o njima ali...mislim da ni ne bi bili resenje 'mog' problema.
Inace imas u Skopje ortoped koi ti moze uraditi taj ulozak po meri za tvoju nogu.
Ako sam dobro razumeo, zainteresovan si kako da uradis termofit uloska ski cipele.
E za da to uradis treba ti ski servis ili bar prodavnica koja prodaje cipela i ima masinu (bila je u salomon prodavnici u sk, sad je nema, nema prodavnice) za termofit i tako ce ti ulozak oblikovati za tvoju nogu.
Sve je to naravno OK, ali kad bi to imao u Nis ili SK. Ali nema... i...
I pitas za savet cika google...
Dosta uvoda. Konkretno. Kupio nove cipele za turno, backcountry ili sve to zajedo i vac na prvu turu zajeb...uzasni plikovi, tacnije rane ispod zgloba sa unutrasnje strane.
Kako je doslo do toga vec znam od prosle godine (isti problem druge cipele). Krive O noge i tacno na tom mestu pri hodanju stvara se dodatno trenje i uzas.
Ali nemam samo ja takve noge i taj problem. Rasmisjao sam o podloskama ortopedske kako bi mi unutrasnji strana bila vise izdignutija i samim tim bi gazio prema spolja i smanjio trenje. Nije resenje. Razmisljoao bootfiting i nasao kontakt kod jednog u Sofiji (200km) ali nasao resenje i na netu, vec postavljen link, ali meni veci problem kad hodam a ne kad skijam.
E onda prijatelj mi kaze 'ja resio problem' , kako??? ovako...
https://www.youtube.com/watch?annota...&v=r4wYE-gCLV0
Trebao sam da probam juce rezultat ali...dace bog sutra...
Vidim da si 'nestrpliv' pa sam morao...malo... vise nakon probavanja.
Inace ima na netu dosa oko toga...mi smo izabrali ovog.

Odgovor sa citatom