Vidim Bane da si nestrpliv da tesko zaradzeni novac sto pre potrosis
Mislim da te uloske su ok ali...razmisljao sam o njima ali...mislim da ni ne bi bili resenje 'mog' problema.
Inace imas u Skopje ortoped koi ti moze uraditi taj ulozak po meri za tvoju nogu.
Ako sam dobro razumeo, zainteresovan si kako da uradis termofit uloska ski cipele.
E za da to uradis treba ti ski servis ili bar prodavnica koja prodaje cipela i ima masinu (bila je u salomon prodavnici u sk, sad je nema, nema prodavnice) za termofit i tako ce ti ulozak oblikovati za tvoju nogu.
Sve je to naravno OK, ali kad bi to imao u Nis ili SK. Ali nema... i...
I pitas za savet cika google...

Dosta uvoda. Konkretno. Kupio nove cipele za turno, backcountry ili sve to zajedo i vac na prvu turu zajeb...uzasni plikovi, tacnije rane ispod zgloba sa unutrasnje strane.
Kako je doslo do toga vec znam od prosle godine (isti problem druge cipele). Krive O noge i tacno na tom mestu pri hodanju stvara se dodatno trenje i uzas.
Ali nemam samo ja takve noge i taj problem. Rasmisjao sam o podloskama ortopedske kako bi mi unutrasnji strana bila vise izdignutija i samim tim bi gazio prema spolja i smanjio trenje. Nije resenje. Razmisljoao bootfiting i nasao kontakt kod jednog u Sofiji (200km) ali nasao resenje i na netu, vec postavljen link, ali meni veci problem kad hodam a ne kad skijam.
E onda prijatelj mi kaze 'ja resio problem' , kako??? ovako...
https://www.youtube.com/watch?annota...&v=r4wYE-gCLV0

Trebao sam da probam juce rezultat ali...dace bog sutra...

Vidim da si 'nestrpliv' pa sam morao...malo... vise nakon probavanja.

Inace ima na netu dosa oko toga...mi smo izabrali ovog.