Jutros smo isli preko Knjazevca i put je bio prohodan i cist. Trebalo nam je nekih 2 sata od Nisa. Tamo smo sreli neke ljude iz Nisa oji su dosli putem Svrljig - Kalna pa smo se odlucili da idemo tim putem posto ovaj drug nije nikad bio pa da vidi. Put je prohodan. Nema nanosa na putu. Na samom putu veci deo puta je bio pod snegom tj. ne vidi asvalt sto je i dobro jer sve one neravnine su pokrivene snegom. Samo dobre zimske gume i nema problema. Povratak je bio za nekih 1.5 sat.
Sto se nezgoda tice nije tacno da nije bilo. Kada smo se vracali, vec sada cuveni most na lakat krivini(ne secam se u kojem selu je), jedan auto nislih tablica je ispravio krivinu i umesto da skrene desno na most on nastavio pravo i sleteo u potok. Mi smo prosi kada su ga vadili. Nadam se da nema povredjenih. Prosle godiie je jedan bugarin odvalio ogradu i preskocio reku sa kolima koliko jako udario i brzo vozio. Kad smo isli na tamo bas sam upozorio druga na tu krivinu posto sam primetio da je zaboravio posto nije bio skoro. Mislim, u stvari 99.9% sam siguran da tu ne postoji ni jedan znak koji upozorava na opasnu krivinu. Nadam se da ako ne postoji znak da ga uskoro postave da se ne bi vise desavale ovakve stvari.