Strana 4 od 6 PrvaPrva ... 23456 PoslednjaPoslednja
Rezultati 31 do 40 od 55

Tema: Kornjaca ili protektori za ledja ???

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Posto nosim 1 i 2 sloj xbionic cak sam i njih kontaktirao posto su mi abnormalno ledja bila mokra i oni su dali neku ne direktnu preporuku da se nista ne nosi izmdeju 1 i 2 sloja tako da znaci da back protector ide na 2 sloj pa na to ski jakna. Zato me interesuju iskustva ostalih korisnika
    History is made by those who dare to break the rules.

Super Member SnowBeliever avatar
    Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

cini mi se da kad god sam preko video nekog da nosi protectore, npr. kad se stane na neku pauzu u kafanu,i kad ljudi skinu jakne, svi su cini mi se imali protektore odmah ispod jakni...

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Ove godine za razliku od prosle probacu tako pa znace se iz prve ruke sta je bolje.

@SnowBeliever sta je reci da jos nisi uzeo nista? Uveliko si pricao o tome. S moje strane mogu sve preporuke da ti dam, definitivno komad opreme koji treba. Prosle godine u FR sam letio i mislio da me stitnik spasao inace bi jos gore prosao

Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

pa nemam pojma..kao sve se plasim da ce mi biti mnogo toplije sa tim, i ovako mi je uvek vruce..mnogi mi zavide kako mi je super i nije mi hladno..hahah...znam da vredi uzeti stitnik, mislim nisam jos odustao, mozda i sad bas pazarim u austriji..videcu...
    a kazi mi kako si zadovoljan sa XBionic-pom..jel vredi pare

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Iskreno skoro odmah sam poceo koristiti xbionic tako da mi je tesko da uporedim s necim. Carape sam imao Rohner a majice underarmor i spyder ali sve to kratko tako da nisam referentan da dam neko konkretno misljenje. Licno ja sam stavrno zadovoljan. Ako izuzmemo proslogodisnji problem s stitnikom i znojenjem(ove godine cemo videti ima li promene) mogu reci da jesam zadovoljan. Prvo kvalitetom izdrzljivosti. Imam stvari koje su stare 4god a izgledaju kao da su jucer kupljene. Brzina susenja je neverovatna,cak i kad se oznojis to ne osetis dok ne napipas a suh si za 5min. Odlican je sistem isparavanja tako da ti ustvari nisi nikada mokar (osim ovog problema s stitnikom). Meni nikada nije bilo hladno niti vruce. cak imam osecaj da sto je niza temperature meni bolje.
    Sad, cena xbionica jeste diskutabilna i preterana. Ja licno ni jedan komad njihov nisam kupio u punoj ceni vec na oko 50% popusta. Cak i tad je bilo puuuno ali sta je tu je. Hteo sam i uzeo sam. Mislim da su preskupi bez obzira na kvalitet. Da se obuce od glave do pete (carape,duge gace,1 i 2 sloj majice) u xbionic pri punoj ceni treba ti 450eur sto je definitnivno previse

Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

a reci mi otprilike koliko kod nih kosta prvi sloj..meni bi samo to trebalo..to mi je najkriticnije...sad imam neka da, jedan onielov drugi neki austrijski noname brand ali nije los...

Super Member Truch2 avatar
    Datum registracije
    08.02.2008
    Skije / Bord
    Nitro Gloop

Podrazumevano

Izmedju prvog i drugog sloja...mislim da tako pise i u bookletu.
    Chak i ako bih stavio preko drugog sloja, vrlo brzo bih se oprostio od flisa, ili bilo cega sto je drugi sloj jer chichak ubija i vrlo brzo izguli sve za sta se uhvati
    Snowboarding is skateboarding for pussies!

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SnowBeliever Pogledati poruku
    a reci mi otprilike koliko kod nih kosta prvi sloj..meni bi samo to trebalo..to mi je najkriticnije...sad imam neka da, jedan onielov drugi neki austrijski noname brand ali nije los...
    Xbionic Ovde imas sve 1 slojeve i njihove cjene. Kako tu stoji tako je i u radnjama. Biras po vrsti aktivnosti,stepenu toplote i hladjenja itd. Ovde Xbionic sve modele za zimske sportove

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Truch2 Pogledati poruku
    Izmedju prvog i drugog sloja...mislim da tako pise i u bookletu.
    Chak i ako bih stavio preko drugog sloja, vrlo brzo bih se oprostio od flisa, ili bilo cega sto je drugi sloj jer chichak ubija i vrlo brzo izguli sve za sta se uhvati
    Mislim da je kod tebe problem do modela tj tog cicka. Kod mene je kornjaca u sastavu prsluka koji se oblaci pa zatvori rajfeslusom tako da nemam problema oko ostecenja. ponavljam se i kazem da imam osjecaj da je bolja ventilacija izmdeju 1 i 2 sloja termo vesa ako tek onda obucem stitnik

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

Evo Česi, Poljaci nose preko jakne i sve osmijeh do osmijeha...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •