Kakvo je stanje sa snegom bilo prosle godine polovinom decembra u SC?
Idem 15-og decembra pa me interesuje :-)
Ima li jos nekoga da je ukacio ovaj termin preko Ski Fun-a?
pozdrav.
Kakvo je stanje sa snegom bilo prosle godine polovinom decembra u SC?
Idem 15-og decembra pa me interesuje :-)
Ima li jos nekoga da je ukacio ovaj termin preko Ski Fun-a?
pozdrav.
Fenomenalno, a mene danas zovu iz agencije da kazu da se otkazuje S Chevalier jer nema snega hahahaha
Tako da najverovatnije idemo u Alpe D Huez :-)))
Ufff! Ostaje samo da se nadam da će biti bolje početkom januara...
Ja ti zelim srecu :-) Ja sam se toliko nervirao do pre 2 dana....svaki dan gledam kako nema snega tamo...cak sam i par hotela zvao da pitam kao za rezervaciju i sobu i pitam za sneg i svi kazu isto: nema ga dovoljno.
Mi smo prebaceni u Les Deux Alpes, definitivno. Putuje se prekosutra :-)
Čisto za vašu infromaciju, snega je tanko čaki i u Les2Alpes-u. Večeras smo se vratili sa skijanja. Na glečeru ga naravno ima, na nižim stazama je prošarano i ima dosta kamenja :(. Pošto ponovo idem u L2A u januaru nadam se nekim padavinama do tada..
Stavi neke fotke u temu od L2A, i ja idem 18og januara pasce valjda do tada.
Jel ima neki info za La Grave, trenutno ne radi, a sigurno ga nece ni pustati bez snega.
Ja još malo pa počinjem sa dodolskim pesmama (snežna verzija)..
Poceli su cesce da pale topove.
Pise da je ski open 21. tako da ce verovatno za 5. januar biti sve spremno. Sutra vidim da ce pasti i malo snega, po prognozi
Dobre vesti stižu sa Južnih Alpa. Na Serre Chevalier fb strani, kažu 35cm na 1400mnv. Prognoza za narednu nedelju mi se takođe dopada. Biće dobrog skijanja Božić!![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)