I 8k je dovoljno. Drugar je na skijanju imao jaknu sa 3k ( Etriel ) i samo kada je padao sneg vise od 3-4 sata malo se nakvasi jakna ali nije nista stasno da kazes da se smrzao ili nesto tako, a skijali smo ceo dan. Tada sam video da bi i od 5k bila dovoljna. Brat ima 8k i nikad nista, ni po najvecoj mecavi, ceo dan...
Pala oneil jakna 8k,dobar popust u beosportu u outletu u immo centru!
Problem je što su ove godine (za moj ukus) proizvođači napravili zaista ružne modele. Naravno ne računam one od preko 500€. Šteta što je salomon-ova ovogodišnja serija sva nekako u borderskom fazonu - preširoka. Mada vjerujem da će im borderi zamjeriti što su iste jakne monotone (jednobojne)..
Na sajmu bio jedan Völkl model jakoo dobar, ali pobjegao mi broj, tako da se ove godine skija u rezervnoj varijanti, jer je Northland poklonjen prije nabavke nove.
Dobro razmišljaš. Što da plaćaš nešto što ti ne treba. A ako ti baš i zatreba, to će da bude jednom u 5 godina.
Nekad se pitam kako smo se mi uopšte skijali dok nije bilo 10k/10k.![]()
O'Neill za 100 evra je odlicna kupovina.
Danas mi nudili Kjus za 300 E. Jakna izgleda odlično, ali nije to za mene. Plus što mi je to mnogo novca.
A nikada pre nisam Kjus ni video u prirodi.
Da 100e i to je bas skijaski fazon oneilla,brdo nekih dzepica,prolaz i za sluske za kabl,dobar izbor jakni u beos. Outletu,kaze lik koji radi tamo jakne nikad jeftinije nisu bile kao sto su ove godine,misli na outlet ne na regularne beos. Prodavnice,svratio danas i do intersporta da vidim sta ima bogami dobri popusti i kod njih 20-30% na vec snizenu cenu,za neku opremu sam se malo zeznuo trebao sam da sacekam decembar da dodje a ne da uzimam sve u okt-novembru al ok sad znam.
Zanima me vaše mišljenje o ovom Rossignol modelu:
http://www.moosejaw.com/moosejaw/sho...8_10000001_-1_
Da li neko ima ovu jaknu i kakvo vam izgledaju njene specifikacije za cijenu 200€?
Konkretno meni je u igri ovaj crni model sa sivom kapuljačom.
Koliko sam ja istrazivao moosejew i backcountry nisu jeftiniji sajtovi.
Isti proizvod na druge sajtove mozes naci u povoljnije.
Treba googlati.
@Bane
Imas dosta Colamr u Megasportu (GTC) uz pristojne cene kad se uracuna popust.
E sad verovatno ima tu i neke stare modele, odnosno malo toga new arrival.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)