Jeste, samo ne mogu sad da se setim šare. Momci iz Beosporta rekoše da su modeli za narednu sezonu i još ih nema u prodaji. Pošto mi je taj D2 baš skup, pucam na EDGE koji je isto fenomenalna skija.
Gledam sad kamere, sedešnica radi mada nema nikoga već 10 minuta.
P.S. evo ih za 2014, jedva nađoh:
http://store.ornellosport.com/index....oducts_id=1227

Odgovor sa citatom

Dolazim 24.2. kiša pljušti oni pustili decu da se takmiče, treba neko da izgine ali to njima nije bitno, bitno je da su oni napisali da je tad bilo takmičenje. Hoću da podnesem zahtev za refundaciju, kaže pa samo malo pada kiša skijalište radi, reko dobro onda hoću kad nije žica radila, kaže pa trebali ste taj dan. Umesto da sačekam kraj zimovanja pa da podnese za dane za koje nije radila žica ja po njima treba svaki dan da piskaram zahtev i da gubim vreme na to. To je bilo tad skijališta mi nisu ni odgovorila i ne treba, više me neće videti. Staze pripremljene katastrofa. Vikend oko sretenja je bilo odlično, iako je bila gužva, nakon toga radni dani su bili solidni, ali su se staze polako trošile i kada smo pomislili u petak da će zbog vikendaša srediti staze čeka nas neprijatno iznenađenje. Bilo je više mučenje nego skijanje. Vreme je samo jedan dan bilo baš lepo sunčano ostali dani manje više magla, ali to nemogu njih da krivim, šta da se radi