Strana 11 od 17 PrvaPrva ... 910111213 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 101 do 110 od 168

Tema: Fisher progressor 800?

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    a koliko kostaju te usluge?

Skupo je, ali kako se uzme. Mislim da su jednostavniji zahvati 50-tak evra. Toliko su mene kostali ulosci i sto mi je malo doterao pancericu. S obzirom na to da su samo ulosci oko 20-30, onda je za ostalo uzeo za ruke.

Po mom misljenju se isplati ako kupis dobru pancericu i mislis da je vozis malo duze. Ja se uopste nism pokajao.

http://www.thebootroom.fr/eng/Home.html

Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord

Podrazumevano

Sto se tice bootfittinga u Beosportu, kaze mi drugar da su postali partner austrijske firme Boot Doc, koja se bavi uloscima, odnosno postoji mogucnost da se napravi custom ulozak prema otisku stopala. Tako da bi trebalo proveriti. Mozda stvarno mogu da odrade kako treba.

Evo zvanicnog sajta:

http://www.boot-doc.com/

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Boot doc je jedna od najpoznatijih kompanija koja pravi uloške. U Austriji mi je prodavac rekao da preko 50% ljudi izbaci originalan footbed i stavi od boot doc-a, e sad ljudi uglavnom stavljaju / kupuju gotov footbed - a za custom footbed moraš kod fittera (ili ako to rade u radnji) - procedura je dosta brza, sazuješ se, staneš na neki mekani materijal, oni prekroje footbed za tvoje stopalo i stave ti ispod nogu da stojiš na njemu neko vreme (jedino kod prstiju podmetnu još nešto da imaš viška prostora oko prstiju) i to je u suštini to (pričam za custom verziju)...

Topla preporuka za custom footbed, on obezbeđuje bolju podršku stopala u cipeli i ispravlja eventualne manje nepravilnosti stopala.

Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord

Podrazumevano

To je to, samo je pitanje koliko su u Beosportu savladali gradivo. Ako jesu, to je pun pogodak.

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

Dajte nešto o VW Progresoru 800 , poželili se ljudi...

Member
    Datum registracije
    16.02.2013
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    57

Podrazumevano

Sinoć sam se vratio sa skijanja. Progressor 900 se pokazao na mojim nogama odlično, super vodljiva skija, lepo ulazi kako u veoma kratke tako i duge zavoje. Na pravcu i pri većim brzinama veoma stabilna. Prvi dan skijanja su obeležile snežne padavine i ne baš dobro pripremljene staze (što je i razumljivo, jer je sneg padao celu noć). I na tako nepripremljenoj stazi sasvim lepo sam uzivao na skijama. Ni narednih dana /koji su bili perfektni za skijanje sa celodnevim suncem/ nisam osetio nikakav napor u kontrolisanju skija iako smo skijali po ceo dan, sa kratkim pauzama za ručak. Pancerice sa flexom 80 su solidno pratile moje komande, mada na momente se osećala neposlušnost u oštrijim i brzim promenama pravca na crnim stazama. Osetilo se da skije traže tvrdje pancerice.
    Pancerice u prodavnicama nisu uopšte jeftine, naprotiv. Stekao sam utisak da su skuplje nego kod nas. Fisher pancerice nisam našao nigde da prodaju iako sam prošpartao dobar deo grada. Uglavnom radnje koje prodaju Fisher opremu prodaju skije i pance za nordijsko trčanje. Italijani imaju neko glupo radno vreme, jer radnje zatvaraju u 19,30 h. Mi smo skijali do 17h, dok se vratimo u apartman, jedemo, malo se odmorimo prodje bar sat i po vremena, tako da za nekakvo razgledanja grada koji je veoma razvučen ostajalo je malo vremena.
    Sve u svemu skije su se pokazale kao dobar izbor i hteo bih da se zahvalim na preporuci

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Super. Legla bi ti jedna stotka ko narucena. Pojuri pance na kraju sezone dok ne strpaju sve u magacin...
    Izmenio/la macak011; 04.03.2013 u 11:02.

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Peja01 Pogledati poruku
    ....Italijani imaju neko glupo radno vreme, jer radnje zatvaraju u 19,30 h. Mi smo skijali do 17h, dok se vratimo u apartman, jedemo, malo se odmorimo prodje bar sat i po vremena, tako da za nekakvo razgledanja grada koji je veoma razvučen ostajalo je malo vremena.
    Sve u svemu skije su se pokazale kao dobar izbor i hteo bih da se zahvalim na preporuci
    Mislim da si imao srece, posto se radnje cesto zatvaraju i ranije

Member
    Datum registracije
    16.02.2013
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od CrazyKong Pogledati poruku
    Mislim da si imao srece, posto se radnje cesto zatvaraju i ranije
    Ma, nema veze za prodavnice. Nije mi to toliko smetalo zato što i ne volim nešto preterano da se šetam iz prodavnice u prodavnicu. Staze pripremaju perfektno to je najbitnije. Jedan dan su bile tako tvrde i mamile su da se brzo vozi pa su se neki ljudi i sudarili na stazi i ozbiljno se povredili. Staza je bila na sat, dva potpuno zatovorena, helihopter je dolazio dva tri puta i evakuisao ih sa staze. Zato oprez, koliko god da je sopstveno skijaško umeće dobro uvek može da naleti neki neoprezni ludak

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

U narodu poznatiji kao "kamikaza"..

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •