Bili ovi što ne vraćaju pare![]()
Bili ovi što ne vraćaju pare![]()
Da, pre mene sam video par ljudi koji su isto trazili da im vrate novac za taj dan, ali - šipak, dobili su šupalj nos do očiju.........okrenuli kola i otišli.
Doduše, video sam neke ljude na stazi, ali uz onakav pljusak (a može se proveriti preko podataka RHMZ), to je ravno samoubistvu. Najače od svega je da se žičara (šestosed i sidro) non-stop vrtelo, iako niko nije sedeo (da skijališta imaju opravdanje da zadrže novac)....toliko o Torniku i Skijalištima Srbije.......
Pozdrav,
Mogu da ti kazem da te delimicno razumem. Bio sam u slicnoj situaciji, ali na kraju je ispalo sve kako treba, bez problema.
Znao sam da se takve stvari (vracanje novca i sl.) razmatraju u Beogradu, s tim sam otisao na sajt SS i nasao sam mail komisije koja razmatra predloge, primedbe itd..
Nakon pisanja dobio sam odgovor i problem je bio resen u najkracem mogucem roku
Izvoli mail: direkcija@skijalistasrbije.rs - Komisija za razmatranje predloga, primedbi, zalbi.
Nadam se da ces resiti problem!![]()
Ja sam se opekao na Torniku cim su ga otvorili - bilo 80cm ali tad nisu znali da tabaju staze, pa je skijanje bilo pa skoro nemoguce zbog broja I velicine kamenja I u jednom trenutku niko vise nije skijao, a neki trazili lovu nazad I bili besni jer su unistili skije - I ja omlatio svoje. Posle toga, lova nije vracena naravno, a sutradan, za nauk : uzmes kartu za jednu voznju, spustis se jednom, vidis jel cemu, ako jeste, uzmes dnevni skipass, ako nije, cao-zdravo..
Ovo sa vracanjem love je super ako prodje![]()
Eto vidis, samo da sagledas situaciju kao stari lisac xD
Siguran sam da ce sve ispasti kako treba, u mom slucaju bili su i veoma ljubazni a bogme i ekspresni. Tako da nema potrebe da brines!![]()
KoleBGD,
posto sam i ja fasovao istu tu nedelju ispale skijanja na Torniku,
aj molim te objasni sta si ovima pisao(fotka ski pasa ili sta) da im i ja posaljem pa mi mozda isto vrate novce..
Fala.
Ako je neko danas na Torniku,evo šta će ga sačekati:
MEĐUNARODNA FIS TRKA
TORNIK, ZLATIBOR
SLALOM ŽENE I MUŠKARCI
28. FEB - 1. MART 2013.
Vreme je lepo i sunčano,još i ako su staze dobre samo da poželiš da si gore![]()
Pozdrav!
Pisao sam na sve adrese sa sajta: http://www.skijalistasrbije.rs/sr/kontakt
Napisao sve sto i na forumu: da je padala kisa, hteo da vratim ski pas i da su zaposleni to odbili.
Vidi, s obzirom da je kompjuterski sistem koriscenja karata, on konstatuje da li si skijao tog dana (ski pas je na ime), mene su proverili i videli da se nisam skijao.
Inace, jos uvek me niko nije kontaktirao za povracaj novca.........videcemo
Tornik danas, bozanstven dan!![]()
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)