Citirati Originalno postavljeno od KoleBGD Pogledati poruku
Pozdrav!

Danas na Torniku ceo dan lila kiša kao iz kabla! Na moje pitanje da li može da se skija, odgovor nadležnih je bio (tel:031 315-0004): "vidite da pada kiša". Ali kad sam pitao da vrate novac za današnji dan (imao sam ski pas za 3 dana), kažu: "novac ne vraćamo"!
Da apsurd bude veći, žičara se sve vreme vrtela, iako je potpuno besmisleno i nebezbedno da se skija po kiši.........ovo govori o profesionalnosti skijališta Srbije! Ako misle da ovako "razvijaju" ski centar Tornik, bojim se da neće daleko stići - savet smima koji dolaze na Tornik da dobro prouče vremensku prognozu i da budu svesni da imaju posla sa lopovima i jajarama
Pozdrav,
Mogu da ti kazem da te delimicno razumem. Bio sam u slicnoj situaciji, ali na kraju je ispalo sve kako treba, bez problema.
Znao sam da se takve stvari (vracanje novca i sl.) razmatraju u Beogradu, s tim sam otisao na sajt SS i nasao sam mail komisije koja razmatra predloge, primedbe itd..
Nakon pisanja dobio sam odgovor i problem je bio resen u najkracem mogucem roku
Izvoli mail: direkcija@skijalistasrbije.rs - Komisija za razmatranje predloga, primedbi, zalbi.
Nadam se da ces resiti problem!