Ista prica je i sa Marinim vodama i tanjirom. Prekjuce prisustvovao kada se lik zaustavio malo posto je pustio tanjir, sledeci skijas je pustio tanjir i naravno veoma lepo opalio ovog ispred po ramenu, srecom pa ga nije po glavi udario......
Ista prica je i sa Marinim vodama i tanjirom. Prekjuce prisustvovao kada se lik zaustavio malo posto je pustio tanjir, sledeci skijas je pustio tanjir i naravno veoma lepo opalio ovog ispred po ramenu, srecom pa ga nije po glavi udario......
Kad ljudi ne znaju da se sklone sa izlaza sa tanjira/sidra. Tako sam ja urlao na lika na Staroj Planini na sidru. Lik se otkacio i stoji na istom mestu. Bole njega sto mi ostali pristizemo. Samo je trebalo pod noge da mu pustim sidro da se opameti.
Još jedan od razloga zašto treba kaciga![]()
Danas jako los dan za skijanje, staze rasturene vec u 9:30, onda neki jezivo mokri sneg. U 11 digao ruke i skijao krst sa cerkom sledeca 2 sata i to je bilo uzivanje. Naravno, kad su stvari vec bile u koferima, izaslo prvo sunce za zadnjih 6 dana
Izgleda da je nestalo struje na nekoliko zica, neko pomenu mali karaman i marine vode, videli 3 ratraka u sred dana koji su navodno isli da pokupe skijase...
Inace su sve sedesnice radile na 2/3 brzine poslednjih 5 dana. Prosli put, pred novu godinu, isklopive su radile na 2/3 a ostale punom ukljucujuci Krcmar. Danas sam seo i zakljucio da ce autubus da nam ode dok ja stignem gore, hvala bogu za medju stanicu...
I danas lose- vetar, maglustina, na Pancicu se prst pred nosom ne vidi. Kako je vreme prolazilo, magla sve gusca. Sneg mek i staze vec u 10- 11 prilicno razrovane
Tacno tako, s tim sto je posle istog dana dosao slag na tortu- trenutno pada kisa!
auffff, ja znaci jos dobro i prodjoh od pon do cetvrtka :-)))
Ako se ovakvo vreme nastavi mislim ce sezona praktično biti gotova do 15. marta. Danas je moglo da se skija ali kad se popnes na pancic ili na vrh malog karamana osim sto se orijentises po secanju zbog maglustine, razbija te vetar koji te po licu siba kisom (!) koja je pocela da pada oko 2h.
Uzgred, gobelja 4sed nije radila dobar deo dana zbog vetra. Pancic vozio 2/3 brzine.
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)