bravo...super izgleda...imali smo i mi powdera 2 dana u januaru...
ja bih radije tvrde staze prosle godine,ali sta je tu je,ucimo neke nove stvari![]()
ove godine su se popravili ako ne padne u toku noci sneg ujutru budu tvrde staze
evo jos jedan sa tiefenbach glecera... definitivno nam treba go pro ili neka soicna kamera za neke vece brzine i bolje klipoveovako moram da pazim da ne ubrzam kako se snimatelj ne bi polomio sa telefonom u ruci
https://www.youtube.com/watch?v=eOH8...e_gdata_player
hahaha to sam i ja izvalio na ovom klipu![]()
Desava ti se jer ti tezina ostaje na desnoj nozi i samim tim ti leva bezi.
nije tezina na desnoj,nego sam ovde u desnom zavoju desnom nogom isao vise u napred,pa zato izgledaju razdvojene... korigovao sam brzinu da bi mogao da me snimi i u toku voznje sam primetio da radim nesto dugacije ;D
mislim da si malo nagnut ka unutra, okreni se malo na spolja u desnom zavoju, rotiraj gornji deo tela ka padini... gledam i ovaj tvoj avatar, takodje ides u desni zavoj, a gornji deo tela ti ka padini, pa ti deo tezine ode na desnu nogu - probaj da gornji deo tela okrenes pod uglom od 45 stepeni u odnosu na pravac kretanja, dakle KA padini - licem ka padini... u situaciji na avataru probaj da se nagnes preko levog kuka i levog veza, onda ces daleko vise i bolje opteretiti donju, levu nogu...
vidi Krizaja na mojoj slici..![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)