Koliko je cimanje od Sunca do prve žice?
Mislim kakva je to deonica itd?
Koliko je cimanje od Sunca do prve žice?
Mislim kakva je to deonica itd?
________
Akole
Pa u svakom slucaju, treba ti prevoz, ne moze peske, ako na to mislis? E sad, u svakom slucaju je bolje ici samo do dna Konjarnika nego do jednog ili drugog hotela, a opet, ako ima dosta snega I ako trebaju lanci, svejedno ces da ih stavljas vec kod Sunca, npr, a onda ako vec imas lance, ides gde god. Mislim, samo je daleko, daleko krace za voznju u odnosu na skijase iz Balte Berilovac ili Kalne, itd...
Pozdrav, imam jedno pitanje (ako sam promasio temu izvinjavam se) Naime, da li na Staroj Planini postoji neka mogucnost rentiranja snowmobile-a. i ako postoji, ako neko zna otprilike cenu, ili br. telefona za informacije. Hvala...
ja nisam video/ne znam ali najbolje da okrenes hotel da ih pitas:
Falkensteiner Hotel Stara Planina
Jabučko Ravnište bb
19353 Kalna, Srbija
Tel. +381 19 31 95 134/135
Fax +381 19 31 95 101
reservation@hotelstaraplanina.com
www.falkensteiner.com
Jos nesto: snowmobile, to je ski-doo ili motorne sanke jel tako?![]()
![]()
Da, Da... to je to.. Hvala macak011 u svakom slucaju idem sutra do Stare da "razdevicim " novu dasku.. pa ako ne stignem preko tel. raspitacu se nesto gore..![]()
Колко сам упућен, забрањена је вожња на стази (доста су скијаша изгинула тако), мада сам ја увек скупљао добровољце за излет до Миџора, па фрирајд
Сунце је одма изнад Ждрме
@SRB PI,
raspitace se Djela kod privatnika u toku dana, kod njih nema ski-doo..
Jes vala primamljiv taj MiNdzor za izlet!![]()
Ja sam slicno nesto planirao za Midzor. Kada budem imao neki info oko organizacije javljam.
Za takav izlet trebaju ozbiljne (freeride) sanke & iskustvo, tj. da ima barem nekoga sa iskustvom pošto pretpostavljam da na Midžoru ima mnogo snega. Lako je krenuti, ali ako se zaglaviš onda trebaju iskusni ljudi & ekipa.
@Mačak: ski-doo je brend BRP sanki.
Meni je druga opcija bila da nagovorim drugare planinare da prte stazu a da mi sa skijama na ledjima idemo iza njih![]()
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)