Kako vam nije jasno.da se put ne cisti uopste,ne bi niko mogao ni doci do centra,eto napadalo je ovih dana oko 20-25 cm,plus sto na tom putu se obavezno stvori 2-3 smeta od preko pola metra, do metar,nema sanse da bi iko dosao do skijalista.E sad,mozemo pricati kako se cisti,to stoji,ali kada padne veci sneg,kao prosle godine,a neko od vas da je prvi oko pola devet,na tom putu,jedino sto bi mogao je da ceka cistac,drugi nacin da dodje do sakijalista ne postoji.Ja koliko sam tim putem prosao ne znam ni sam,ali zadnjih godina,od kada je Tornik poceo opet sa radom,nijednom nisam imao problem da prodjem,pa i pre pola devet,bio je bolje ili losije ociscen,ali je bio prohodan.A ranije kada uoste nije bio ni ciscen,nisam mogao ni da udjem na taj put,jer pri nesto vecem snegu,se odmah na pocetku stvarao smet od oko 1 metra,i onda bi svi cekali cistac komunalnog,da dodje i prodje prvi.I MOZDA JA STVARNO NISAM VIDEO OCISCEN PUT,ALI ONDA OVDE IMA DOSTA ONIH KOJI NISU VIDELI POTPUNO NEOCISCEN PUT,ne vozim ratrak ni nekakav terenac,ali valjda su vozaci sa ovih prostora dosta iskusniji,mada nisam nikad verovao da je to toliko izrazito.