U nedelju se organizuje akcija ''svi na sneg'', prevoz 500din, polazak u 7 kod tvrdjave...
U nedelju se organizuje akcija ''svi na sneg'', prevoz 500din, polazak u 7 kod tvrdjave...
Neka hvala. Prosle godine smo jednom otisli sa dva, a vratili se jednim busom. Tad i nikad vise.
Bio nekad, nekada je smeštaj bio loš a hrana bolja, sada je renoviran dom (bio sam letos) i smeštaj je dobar ali je hrana očajna.. Odeš na planinu i očekujes nešto domaće, ukusno, a dobiješ junk food.
Bili posle na Goliji (letos) tamo je hrana fantastična, domaći sirevi, kajmaci, pršute, kiselo mleko![]()
@wlad
znam, od kad je dom "renoviran", renovirali su mu i dusu, pa mi zato vise "nije usput", te sam dole, 20 km nize... kad su poceli da rade jabucko, tada je bilo dosta ljudi iz Deneze, a otprilike tada je i renovirano jedno krilo, pa ulaz, kupatila, mic-po-mic i ode sve u q... sto ti kazes, junk ali ne samo food.
Sto se Golije tice, imam prijatelja tamo i peo sam se peske pre par godina jos dok je probijana staza ka Jankovom kamenu, ne znam dokle se stiglo sa skijanjem tamo ali je klopa UVEK bila vrh, bez daljeg...
Izmenio/la macak011; 23.01.2013 u 13:15.
U guglu, "svi na sneg 2013", pa onda ovo:
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/P...a-sneg.sr.html
U nedelju, 27. januara, Nišlijama je omogućen izlet na Babin zub. Karta košta 500 dinara. Zainteresovani mesto mogu rezervisati u Turističkoj organizaciji Niša u Voždovoj ulici radnim danima od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 14. Putnici su osigurani, a prate ih vođa puta i lekarska ekipa. Polazak na izlet, koji u okviru akcije "Svi na sneg" organizuje Savez za rekreativni sport Niša, je u 7 sati sa parkinga kod tvrđavskog mosta.
Turističko informativni centar Niš
U našim informativnim centrima možete:
· dobiti sve informacije vezane za turizam grada (cene smeštaja u hotelima Nišu i Niškoj Banji, radno vreme i cene ulaznica za muzeje, cene iznajmljivanja vodiča i sl.)
· kupiti brošure o Nišu i Niškoj Banji
· kupiti razgledince Niša i Niške Banje
· kupiti plan grada Niša (mini plan, veliki plan i plan na cd-u)
· kupiti knjige o arheološkim nalazištima i istorijskim spomenicima
· izabrati i kupiti neki od suvenira Niša
· rezervisati i uplatiti sobu u privatnom smeštaju u Niškoj Banji
Adresa: Vožda Karađorđa 5, 18000 Niš
Tel: +381 18 521 321, +381 18 523 118
Adresa: Tvrđava bb, 18000 Niš
Tel: +381 18 250 222
E-mail: info@visitnis.com
Web sajt: www.visitnis.com
Jel dovoljno?![]()
Hvala Macak, kapirao sam da ce, ko je god zainteresovan, da konsultuje google, al neka, objasnio si...
Samo da dodam da karte za taj prevoz jako brzo planu (ako vec i nisu planule) pa zovite na vreme ako planirate da idete.
ma izguglao ja nego mislio da neko znakarte su nestale do 12h danas tako da cu ja ove nedelje kolima a posle ima kao penzioneri da cekam u red dok ne otvore
![]()
Trenutno je 11 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 11)