Staze su svuda dobro pripremljene,ljudi se trude i shodno tome organizacija je dobra...ne vidim nista lose sto bi mi pokvarilo skijanje,osoblje je ljubazno,rado pomognu i odgovore na sva pitanja..sve u svemu sad su sve staze pustene u rad ,preostaje samo skije na noge...

Odgovor sa citatom

...a cinjenica je da kad god sam bio parkiran u garazi, pre odlaska sa planine svratio sam gore do kafica i to samo zato sto je na putu od klonje do izlaza. Cisto sumnjam da bih dosao do hotela u drugom slucaju, lepo je neko primetio. Inace, recepcija je tu, pa sam se informisao i za cene smestaja, popunjene kapacitete, itd. U skladu sa gore navedenim, koncept "besplatnog parkinga u garazi hotela" nije "bas tako los" marketinski potez. Naravno, sve dok gosti hotela nisu ugrozeni - medjutim, osoblje u svakom trenutku ZNA broj gostiju (rezervacija) i/ili broj potrebnih slobodnih parking mesta, pa na osnovu te info ostatak mogu da iskoriste za "promotivne svrhe" - a i lepse je tako nego kako neko rece, da redar kao besan pas laje na vozace i usmerava na parking...