Hajde Sapa molim te reci mi da jahorina nema evropske cene?! Ski pass dnevni kosta 33Km tj 17eur! u zemlji gde je prosecna plata 350KM
Daj molim te! Sta nude? 17Km staza, upitno. Postavili 3 nova 6oseda i ne neke lokacije topove koje pale svake presudne godine. Ja licno dosada nisam nikada video te topove upaljene. U restoranima nemA OBROKA ispod 10KM, nema. Solja caja od 3 do 5Km. ?????? Za nase plate, na nase cjene i standard.
KATASTROFA. I onda me napadate sto pljujem jahorinu. 30god nisu nove staze probili a jedva i ove odrzavaju.

Ja u Austriji za 30eur kupim ski pass za dvostruku i trostruko vece centre od jahorine ali tamo je prosecna plata 2000eur. U Austriji ima ski centara gde je ski pas oko 20eur (uz studenski popust) a ne zaostaju nesto preterano velicinom za jahorinom.Staze petostruko upeglanije a topovi se ne gase i sta sve jos ne.

Na jahorini se minimalno ulaze u infrastruktutu a pokusava se max zaraditi sve preko ledja skijasa.

Svako ima pravo na svoje misljenje a moje je da zasto bih ja ostavljao pare na jahorinu gde me niko ne cjene i ja i moje zadovoljstvo smo im nebitni. radje onda skijam u inostranstvu za iste ili nesto vece pare.

Nigde u svetu nema da zbog magle radi samo jedna zica (skocine) a naplacuje se cena punog ski pasa. A ovo smo verujem svi doziveli.

sad sam bio 4 dana na Jahorini i skrsio sam para (samo smestaj i ski pas) koliko ce me kostati 7 dana francuske.

Jahorina treba jos dvostruku infrastrukturu da poboljsa i da se prosiri i onda mogu da naplacuju trenutne cjene a do tada za mene ce biti lopovi