Ah, najveci je problem da se proba jer ovde gotovo nicega nema :(
Ah, najveci je problem da se proba jer ovde gotovo nicega nema :(
http://www.mckinley.eu/hardware-ruck...eaver-35-p1091
Ja imam ovaj, 2800 placen u Intersportu...
Ja sam mislio da uzmem nesto sto ima mogucnost da nosim skije, da ubacim lopatu u poseban dzep i slicne stvari za skijanje. Ovo je klasican planinarski ranac, a takvih imam na pretek![]()
Ima da se prebere kod nas sigurno, jedne godine sam uzeo Mammut ranac za skijanje u Intersportu, a možeš svakako da proveriš i Goru / Iglu Šport..
Svečano priznajem. da smo sa sinom nabavili polovne Stoeckli Snake skije.....samo da još probam ovo "čudo" od ove allround/freeride/freestyle skije......je
bi ga i najtvrdiji na kraju popustili, pa rekli, ajde neka bude, pa da probamo....sve najlepše svima u 2013...da bude puno zdravlja i skijanja, i što manje povreda i dana bez snijega...![]()
Ko prizna pola mu se prastaneka, fino sto je sin naprednih pogleda , a tata popustljive prirode.model je iz koje godine?inace dosta trda klasicna kamber skija, vise allmountin nego freeride, mislim da najvise voli da se vozi 'pravo', tebi ce zbog fizicke spreme odgovarati i na stazi. Javi utiske.;:
m018:
Valjda iz tamo 2006/2007 (nije bila vožena 3 sezone).....dao nam ju je prijatelj džabaka, ja je poservisirao, naoštrio...i to je to......pa takvu i trebamo.....da se vozi pravo, pa da se može malo skočiti, pa malo u duboki, za zezanje.....one naše su previše ozbiljne...Trendo: ne padam na marketinške fore, ali kad se daju džabe, boli me uvo za firmu....
![]()
Razmisljao sam da li pod zanimljivi klipovi ovo da stavim ali milsim da mu je verovatno ovde mesto...nije freeride(mozda malo) heli? mmm nije ali extreme jeste.
Salomon Freeski TV S6 E07 - Tempting Fear
Nagrade:
"Best Action Film" - Adventure Film Festival 2012
"Best Story" - X-Dance 2013
Izmenio/la Grimani; 07.01.2013 u 23:22.
Mozda je tacnije reci ski mountaineering, mada ako pratite definiciju na wikipedii videcete da je descending u drugom planu ali u moderno vreme planinarskog sporta jos kako je descending prstige, a to se moze videti i u ovom filmu.
Nazalost malo tih hrabrih momaka (7.43 min, vrh Daneli, komentar "He's got some big balls") dozivi starost.
Jedan od poznatiih ski mountaineer-a je slovenac Davo Karnicar koi je popeo i spustio na skijama svih 7summits.
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)