Decko imash neki problem ocigledno. Ako vec treba da nacrtam onda ok. Pretpostavka je za Tornik(koliko vidim to je tema)a na drugim mestima ocigledno su sposobniji ili su im mogucnosti bolje za pravljenje vestaka i u to necu da ulazim.
Dodao bi i ovo, za to sto je bilo snega na stazi za tri dana koja sam bio na Torniku zasluzna je kisa koja je pala nedelju dana pre i za njom minus(preko -10c) koji je napravio ledenu plocu od 10cm na stazi i koja je dobro drzala ta 3, 4 dana skijanja...
Video sam da su tek u subotu poceli da prave vestacki sneg, zasto kad je temp dozvoljavala i pre da to urade?
Ta tri dana koja sam bio vozio sam samo jednu stazum neku crvenu i pred kraj nje sa leve strane izbija neko sidro(nisam rekao da je sidro stajalo) e to govorim kao reper da objasnim na kojem delu su mi "zastale skije". Sneg se tu toliko nakvasio u jednom trenutku da me je ukocilo kad sam presao preko te povrsine...Nisam sedeo na zicari pola sata nego nakon pola sata od ovog sto sam doziveo sedeo sam na zici sa likom koji radi na Torniku i da rekao je ne za taj dan nego inace da ubija TEMP pravljenje vestaka i vlaznost vazduha rece kolika je najbolja! Oprosti decko molim te ako sam nesto nejasno napisao i sto se tice temp u prethodnom postu to sam mislio(negde procitao)da za dobar sneg treba tolika ali eto ispravili ste me i eto. Sto se tice ovog severnog pola stvarno te ne kapiram. Gss radi na ove tri planine pa jbg kaze ode dalje(salju ga dalje) ja sam se izrazio pogresno rekavsi da beze...