Evo nekih od mojih slika, imam ih 750, ove su random izabrane...
Evo nekih od mojih slika, imam ih 750, ove su random izabrane...
Sjajno. Od mene ocekujte posle 13. januara. Mada, mozda nesto okacim i dok budem bio gore.
Kakva je situacija sa internetom? Ima li nekih WiFi-jeva?
Sto se mesta tice, ima ali se placa i vezan je za jedan uredjaj... A sto se bespaltnog Wi-Fi tice, ima ih dosta po kaficima i restoranima, kako u mesto tako i na stazi...
Koliko je cena za taj WiFi?
20e/7dana (internet-ici), možeš da platiš karticom online ili uzmeš kod kod agencije.
Mi smo imali jedno 5 access pointa u "vidiku" od internet-ici, pa je uvek radilo 2-3 komada.. Da ne buni kada uzmete ovaj wifi od 20e/7dana radi samo web, mail (common protocols), a ima i da se uzme kod za full access ali je značajno skuplji..
Ako neko nosi android telefon (pored laptopa) onda mozete podeliti jedan internet nalog na koliko hocete kompjutera/uredjaja. Treba samo da sa jednim laptopom kupite internet nalog i povezete android telefon na njega (USB, morate imati instaliran drajver za android). Na telefonu pri prikljucivanju na laptop odaberete internet passthrough i aktivirate WiFi hotspot. Tada telefon postaje access point na koji mozete kaciti koliko hocete uredjaja (mislim da je po defaultu 5 ali moze naravno da se poveca).
![]()
Od 5 dana koliko smo ovde svih pet su bili suncani sa temperaturama oko i malo ispod nule (zavisno od nadmorske visine)![]()
Ima li u Les Menuiresu neke prodavnice i kakve su cene?
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)