Strana 9 od 15 PrvaPrva ... 7891011 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 81 do 90 od 143

Tema: "On-Line" prodavnice itd.

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Meni drug carinik svojevremeno reče da za robu koja stiže poštom vrijedi limit od 50 KM.

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od IvanQ Pogledati poruku
    Kad bi nasi bili malo manje alavi pa da im covek ostavi novac. Mene su carina i PDV izasli 46.4% i to na vrednost robe plus troskove dostave. Uracunaj jos spediciju pa ces videti da je to vise nego lopovluk.

I kod nas je dosta bezobrazno, no nije tolika kombinacija poreza i carine (čini mi se da je jednistvena carinska stopa 10%, PDV za sada 17% i naravno da se obračunava na osnovicu sa carinom ). Za neobračunavanje carine (EU roba) potreban EUR obrazac i muke balkanske...

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Meni drug carinik svojevremeno reče da za robu koja stiže poštom vrijedi limit od 50 KM.
    Meni drugarica carinik/ca isto reče za limit od 50 KM. I to k'o kauboj .

Primjer, ista vrijednost, različita roba - jedno prođe, drugo na harač...
    Neki mi prijatelji imali prilično negativnog iskustva sa DHL-om, a to ste već i sami iskusili. Živjele državne pošte .

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Narucio sam prosle nedelje ovo

http://www.tomassport.rs/ice-peak/mb...et.628856.html

i stiglo iz Slovenije posto nisam stigo da uhvatim popust u intersportu pa sam narucio 2 kom za mene i za druga. Stiglo za nekih nedelju dana. Sve ok ali ovi mi doneli na vrata paket i pretpostavljam zbog toga naplatili 270 dinara cak i ako je postarina bila vec placena. I ja pitam lika: pa platio sam vec postarinu a on meni: pa ne znam ja nista meni su tako napisali !!! I platim ja. Pitam ja: a potvrdu da sam platio? - Pa nema i ode covek. Nisam za sitne pare nego su bezobrazni kako se ponasaju. A to im nije prvi put. Inace pricam o Posti Srbije cisto da se zna.
    Inace cena robe zajedno sa postarinom je bila 48-49 eura. A evo sta pise na sajtu:

Na artikle do vrednosti 50 EUR se ne obračunava carina i PDV.Sve porudžbine koje ne prelaze vrednost od 50 eura su oslobođene plaćanja uvoznih davanja (carine i PDV-a).

Ovo vazi sa Srbiju. Za iznos manji od 100 EUR placa se postarina 9,99 EUR tj. ako narucite preko 100 EUR ne placate postarinu.

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Ajd kazi utiske kad mozes da znam da li da porucujem.

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Ivane ne zna sta da ti kazem posto ne znam da li cu uskoro da ga isprobam. Idi u sport vision pogledaj kakav je i mozes da probas da vidis koji ti broj treba. Ja sam tako otisao, video i onako uz mene stavio gornji i donji deo posto me mrzelo da probam. I nisam pogresio broj . Tu je malo i prodavacica pomogla sa svojim savetom . Inace kod njih je taj isti ves ako se ne varam oko 3800 dinara komplet.

Super Member
    Datum registracije
    02.02.2007

Podrazumevano

interesuje me koji je najjaci sajt za skijase,po misljenju svakog ponaosob.znaci cene,isporuka,asortiman,a da je sve na jednom mestu.nesto poput tenniswarehouse.com sa kog porucujem sve vezano za tenis.za pojedinacne sajtove znam ,ali postoji li neka ski poslasticarnica!
    postavih pitanje,ali ne dobih odgovor.

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano ice peak

Citirati Originalno postavljeno od ibane Pogledati poruku
    Ivane ne zna sta da ti kazem posto ne znam da li cu uskoro da ga isprobam. Idi u sport vision pogledaj kakav je i mozes da probas da vidis koji ti broj treba. Ja sam tako otisao, video i onako uz mene stavio gornji i donji deo posto me mrzelo da probam. I nisam pogresio broj . Tu je malo i prodavacica pomogla sa svojim savetom . Inace kod njih je taj isti ves ako se ne varam oko 3800 dinara komplet.
    sport vision u Pobedinoj?

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    sport vision u Pobedinoj?
    U Kalci imas dve radnje jedna pored druge. Jedna je bivsa sport impuls a u ovoj drugoj imaju aktivan ves. To jest u ovoj prvoj imaju ako se ne varam Killtec aktivan ves ali nisam zapamtio cenu a u ovoj drugoj imaju Icepeak aktivni ves.
    Ako neko narucuje sa gore navedenog sajta neka prenese svoje misljene.

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

Grejz, negdje si pominjao neke markete, prodavnice ( ne-on-line) u Gracu, koje bejahu?

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od gevara Pogledati poruku
    Grejz, negdje si pominjao neke markete, prodavnice ( ne-on-line) u Gracu, koje bejahu?
    Shoping centar Nord, K&Ö Outlet; Sve sto vam treba, carape, gace, hlace, majice, rukavice, jakne. -50% do -70%. Naravno morate isto imati srece. Moze se desiti da odete i u vasoj velicini nema nista (retkost ali moguce) ili da je izbor modela los a moze se desiti da vas sokira kolicina izbora.

Sto se tice kupovine hardwera u Giga Sport Shopu to je jos rano, rasprodaje prave nece biti pre februara. Sad mozda da se desi da nadjete proslogodisnji neki model da je lepo snizen ali nista preterano
    History is made by those who dare to break the rules.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •