Dragi forumaši,
Evo otvaram novu temu u kojoj bi svi mogli da kačimo svoje slike sa skijanja. Nadam se uspešnoj sezoni i da će biti puno dobrih fotkiMolim administratore ako može Sticky
![]()
Dragi forumaši,
Evo otvaram novu temu u kojoj bi svi mogli da kačimo svoje slike sa skijanja. Nadam se uspešnoj sezoni i da će biti puno dobrih fotkiMolim administratore ako može Sticky
![]()
I do sada su članovi foruma kačili slike sa skijanja, može se videti gomila slika, ali nije praktično da sve to ide u jednu temu. Mnogo je preglednije da ide kao i do sada, u forum i temu o konkretnom ski centru...
Do sada je bila praksa da ako neko okači post sa detaljnijim pregledom centra i utiskom sa skijanja sa slikama da taj post "završi" i na sajtu pod ski centrom o kome se radi.
Pa ja bas mislim da je prakticno ovde stavljati slike forumasa, kao sto pise tema, gde smo mi na slikama, neke zanimljive fotke... Nisam mislio da se u ovu temu stavljaju slike ski centara... Tema se nalazi u delu clubbing, i moja prvobitna namera je bila bolje upoznavanje forumasa medjusobno... Ako mislite da je glupa tema vi obrisite...
Vid' ga sad...
Nije loša ideja, i ja mislim da je bolje da stoji sve na jednom mestu.
ti bi mozda neku forumashicu da upoznash![]()
Bilo bi ok da ima slika dana(ukoliko oduzima mnogo vremena to onda slika nedelje)koja bi stajala u uglu pocetne strane sajta po ugledu na inostrane sajtove/forume (zajednice/community). Stim sto bi admini/moderatori birali i oglasavali samo pobednike. Inace ovako mozes u potpisu okaciti link ili manju sliku sa linkom na njoj i tako to, nesto o sebi mozes i na profilnoj strani tako da lako moze te neko upoznati.
Mislim da bi bilo previse da se ovde kace slike nasumicno bez neke konkretnije tematike ...
evo tema ski locker ccc
mesano meso
![]()
Ja mislim da nije previse, kome se ne kaci i ne gleda, ne mora da kaci ni da gleda temuSto se tice forumasica, ozenjen sam
Dakle, mislim da je skroz dobra tema za slike napravljene tokom sezone, koje su zanimljive...
Sto se forumasica tice, ja nisam ozenjen, cisto da se zna![]()
Evo jedna od oženjenog
![]()
Bansko, januar 2012, Tomba 9a, 50cm powder-a
![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)