Citirati Originalno postavljeno od dzoninho Pogledati poruku
E u pravu si, 180 evra je bilo bez skipassa a skipas nas izasao bio 80 evra valjda, imali smo neki popust tako da je to 260 evra ali sa hranom sto nije toliko lose... Ali ne moze da se poredi sa FRA naravno...
Pa primera ima koliko hoces...ja ove godine krajem jan idem na Kopaonik za 150e PP, smestaj na stazi u app 35m2...
Po meni je Kop zasluzeno skuplji od Jahorine, ipak nudi vise...

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
Neko je jos spomenuo za te pare nema skijanja u alpskim skijalistima. ja ove god idem 7 dana u Alpe dhuez i sve me izadje 350eur. Toliko bi platio i na jahorini a ova dva centra se ne mogu porediti.
Ono sta nudi jahorina i koje su cjene prisutne slobodno se moze nazvati pljacka i mi to svi znamo ali trpimo.
Jahorina je jedan omanji da ne kazem maleni ski centar u koji jos poprilicno treba da se ulozi da bi dosla na nivo ski centra 21 veka i cjene bi trebale biti u skladu s tim
Pa i ovde je pitanje sta i kako se gleda...
Koliko su skipass i smestaj u AT, eto npr u Koruskoj koja ti je blizu ?
Mislim da je u odnosu na kopaonik min *2, ako gledaš low sesaon na oba mesta.
Kvalitet skijanja je sigurno na strani AT, ali po meni za porodicno skijanje i pogotovu za ucenje Kopaonik zadovoljava sve potrebe.

I na kraju mislim da sigurno ne mislis da treba za dz da daju skipass na Kopu i Jahorini...Ipak vrede te nove zice nesto, nije bas da su iz 19 veka.
Eto uzmi za poredjenje Jahorinu iKoralpe, broj staza/zica i cenu ski pasa...pa da vidimo gde bi pre skijao i za koje pare ?