Ovo su slike od juče i prekjuče. Danas je napadalo još 10cm.
Ovo su slike od juče i prekjuče. Danas je napadalo još 10cm.
Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...
Ako je tako, onda sledece sezone probajte obavezno Tornik i stazu Zmajevac, cekam utiske...
http://www.skijanje.rs/forum/showpos...&postcount=676 (Zmajevac je prva i druga slika levo)
Zlatibor predaleko?? Pa meni je to iz bg najblize, ne znam, mozda gresim..? Doduse, kao usputna stanica sa Kopa ili SP i nije bas, naravno, ali za vikend skijanje je najblize Beogradu...ne racunam Divcibare...
Steta u svakom slucaju, Zmajevac je za mene najlepsa crna staza u Srbiji, idealno ravna i siroka sa konstantnim padom, u senci, pa je uvek odlicna.
Naravno da je najblize skijaliste od Beograda i Novog Sada ne racunajuci Divcibare.
A kad je covek vec tu Torniku se moze pridodati i Mokra Gora pa da bude jedan ekstra produzeni vikend
Izmenio/la Tadija_91; 10.04.2012 u 19:36.
Objasni mi Macak011, kako se to po tebi brze stize na Zlatibor nego na Kop? Meni od centra BG-a do Konaka na Kopu po suvom treba oko 3h, a do Uzica je veoma tesko stici za manje od 3h, plus penjanje do Tornika. Ibarska je neuporedivo opasnija deonica za voznju od kombinacije BG-Pojate-Krusevac-Brus-Brzece-Kop!!!
U toku februara sam išao par puta na Kopaonik, bilo je dosta snega po putevima, to znaš. Od mog stana u BG do Konaka mi je trebalo uvek oko 3.5h, prvenstveno zbog vozila koja su se sporije kretala i što sam morao da stavljam lance kod Jarma, opet zbog drugih koji su blokirali put pa sam morao da stanem.
Sa druge strane dva puta sam išao do Zlatibora i od stana do centra Zlatibora mi je trebalo tačno 3h!!! Koristio sam auto-put do skretanja za Mladenovac, zatim Topola, Rudnik pa Milanovac i dalje klasika. Čak sam jednom i u povratku od Tornika do kuće putovao 3h i 10min. Ovom rutom se izbegne ibarska tj koristi se samo nekih 25km a tu je put korektan (ukupno 215km). Jedino ima više krivina ali zato nema vozila, nema kamiona.
Eto, čisto da imaš u vidu i tu mogućnost.
Izmenio/la Tadija_91; 10.04.2012 u 19:36.
Ovde je tema: Novosti sa Stare planine !!!
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)