Ja sam, mozda krivo, ne znam, "informiran" da je dobio ponudu za 4 glave, ali skija ni makac sa 4.5... Dakle 4 glave za rc4 klot, bez voskova, plute, raznih pomagala i pomada za suncanje, itd... Nisam licno ja nudio, pa ne znam radnju fabule, ali je adut bilo "fer odigravanje" al' fakat, dzaba, nista od toga... Mozda iza kulisa, ne kazem...
Nebitno, evo covek me sad upita za dynastar 165 wc speed omeglass slant nose 2012, ganc nov, bez vezova, dal' moze onaj PX12 na njega. Inace, nasli smo i tu dasku, 3.5 glave pocetna cena bez vezova. Meni, koji sam nalozen na fiser racunica jasna - dynastar bez razmisljanja u ovom slucaju. Eto, pa ko voli, gugl srch...
Inace, bio i do Gore, tamo je oko 50k din nov novcat fiser, ima i' raznih, spustani sa 80k i kusur...![]()
Macak kraljuznaci kad budem menjao auto uzimam te za pregovraca (valjda se bar malo razumes u Honde acc
)
Salu na stranu Ledenjak,tvoja roba tvoja stvar ali formulisi oglas i napisi cenu FIKSNO ... jura + poklon - bez zamena i sl. Ovako dajes neke izjave ljudi se izcimaju a posle peres ruke ,malo bzvz i neozbiljno.
![]()
Vidi Miki, vozim hondu, al ima dva tocka manje od te tvoje - duplo manje se razumem!![]()
posed H dvotockas je dovoljna kvalifikacija,smatraj se vrbovanim pregovaracem !
![]()
Jel fixno 10 ili moze 9 cevapa i salata
Ma placam 20 kad se vidimo! jbt evo valjam se vec pola sata tvojim mesetarskim doskocicama u oglasima a onaj sa tigrastim skijama ... kad se ne ugusih citajuci
Izvinjavam se za off brisit slobodno malo smo se salili![]()
tigraste skije - ma to Flexon, garant!![]()
Taj oglasti, Sapa i Flexon u glavnim ulogama ...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)