Strana 5 od 11 PrvaPrva ... 34567 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 41 do 50 od 103

Tema: Rocker ili ne, pitanje je sad

◆◆ Grimani avatar
    Datum registracije
    04.02.2010
    Skije / Bord
    Line Sir Francis Bacon / Fischer BigStix / Volkl Mantra /
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Flexon Pogledati poruku
    nemoj reci da si nabavio 2012 model za te pare
    ako se ne varam za ovu godinu je uradioprilican redizajn i opusa i sir francis bacon
    i svidja mi se ono sto vidim pogotovo za one sto skijaju u super teskoj kategoriji
    flex je tvrdji suzene u struku minimalno produzene povecana efektivna ivica sve onako kako se meni svidja i jedan i drugi model

i jos nesto ne vezano za temu ali vezano za line
    steta sto nisu nastavili sa razvojem reaktor veza mislim da je imao potencijala doduse trebalo je da se ispegla dosta nedostataka prije svega nekvalitetna kineska plastika
    no potencijal je bio tu
    da Flexone 2012 model drugar zivi u Boulder CO nashao BARGAIN neki preko firme:/ I'm a lucky man

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od gevara Pogledati poruku
    ...
    A još svagdje pomalo ...
    E ja sam za to "svagdje pomalo".
    I da se vratimo na temu
    Dali je taj rocker za svugde ili ne
    i koliko bi bilo najbolje da iznosi taj rocker
    t.j. koliko bi 'urokovali' vrh a mozda i rep skije
    ili samo vrh, a da isti ne pravi previse vibracija na tvrdoj stazi

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jopopo Pogledati poruku
    Auuu, ala se vi slatko ispričaste, takoreći, da mi normalni skijaši ništa ne razumemo
    Blago vama, makar se međusobno razumete
    Haha, ja sam jos ponesto i naucio danas.. Trebace nam kad "uzmemo pa poludimo" i krenemo nizbrdo tamo gde se " ne skija" .. Jopopo, spremaj nam lopate, avalung ranceve i sonde, ja nabavljam "rokerke" - nikad nije kasno za pravu ljubav!

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grimani Pogledati poruku
    da Flexone 2012 model drugar zivi u Boulder CO nashao BARGAIN neki preko firme:/ I'm a lucky man
    odlicno si prosao nema govora izgleda kao model koi obecava samo gledaj da stavis dobar par vezova
    svako ko je jednom skijao na sirokim skijanjima zna da nema pravog skijanja bez istih
    rocker samo povecava taj uzitak
    za one koi bi presli u rockere ovo mi izgleda perfektan model

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Haha, ja sam jos ponesto i naucio danas.. Trebace nam kad "uzmemo pa poludimo" i krenemo nizbrdo tamo gde se " ne skija" .. Jopopo, spremaj nam lopate, avalung ranceve i sonde, ja nabavljam "rokerke" - nikad nije kasno za pravu ljubav!
    Neka fala, kao prvo mator sam, kao drugo ne volim baš da sam toliko blizu snega (jer u biti ne volim sneg) a kao treće bavim se samo sertifikovano-homologovano-olimpijskim sportovima

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

Neka fala, kao prvo mator sam, kao drugo ne volim baš da sam toliko blizu snega (jer u biti ne volim sneg) a kao treće bavim se samo sertifikovano-homologovano-olimpijskim sportovima
    olimpijski sportovi se opasno priblizavaju puderu treba zapoceti na vrijeme da te nebi zateklo ne pripremljenog

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

a joj jopopo, sta ovo napisa i ostade ziv; mator? jesi kod onog 'age' odbijo 10-15 godina ili sta??? pa ako si tacno naveo zivotnu dob, ja sam stariji od tebe nekoliko ljeta i nemam osjecaj da se bavim stvarima koje su samo za tinejdzere (osim iskreno park&pipe, jer polomit se mogu svuda, ali ne vjerujem da moje kosti mogu da izdrze sve te rotacije po sagitalnoj osi, tj mogu da izdrze do doskoka ), ali za sve ostalo smatram da bez ''starca'' nema udarca.

a objasni mi ovo u vezi ne voljenja snijega? pa znam da nas ima svakvih ubjedjenja i hobija i nastranih i straight i ovih i onih, al ovo izjaviti je ko da kazes volis sex, al ne volis p...u, mada u biti, mislim moze i to sto da ne; ko sto rekoh ima nas raznih ubjedjenja i strasti (ljubav ne poznaje pravila, granice i konvencije)
    Izmenio/la Sapa; 14.03.2012 u 21:07.

◆◆ Grimani avatar
    Datum registracije
    04.02.2010
    Skije / Bord
    Line Sir Francis Bacon / Fischer BigStix / Volkl Mantra /
    Godina
    44

Podrazumevano

Mudro zborish Flexon. Ne bih sad da remetim sve ovo ali sta cu. Dajte neki predlog za dobar a ne preskup vez.
    mora edit
    ahahhahahahaah Sapo kralju....dobro poredjnje za sex i za P sad mi krivo sto sam bilo sta napisao

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

grimani, kako ti taj jaran nije poslo odma i neke vezove uz to? u americi si mogo za 100evrica da pazaris vezove za titane i supermene

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Ja sam vala u selu ove zime dva puta overio komsijinu nizbrdicu na elankama flow - prvi put jedno 20 cm pudera, isle super imam I foto ostavljenog traga, a drugi put solidnih pola metra pa sam propao u sneg I trazio skiju I mogu ti reci da mi se dopalo, hahaha! Cak sam video u oglasima neke bucke za dubok sneg, za 25evrica, al se prodale, bedak.. garant nisu rokerke!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •