pa ne znam dal je padao sneg od subote uvece? Ako nije, ne trebaju ti lanci...![]()
pa ne znam dal je padao sneg od subote uvece? Ako nije, ne trebaju ti lanci...![]()
Bravo Mačak, rmilanovic, to je to, znači RTS putanja je najbolja za neupućene
![]()
Jeste najbolja varijanta za neupućene, ovu rutu Svrljig - Kalna koristim često jer se malo skrati put kad je vreme OK, i ne pada sneg. Ali sutra ujutru će temperatura biti oko 0 i sneg nije padao skoro tako da računam da neće biti problema. Prošle godine mi se desilo da montiram lance za 1km na ovoj deonici, a posle sam izašo do Konjarnika bez lanaca.
pa jeste, nije Alvirovic mala maca, a ni RTS BBC..![]()
Deonica Svrljig Kalna je nezgodna zato sto za vrlo kratko vreme jak vetar navuce smet i lako se desi da sve bude belo i da ne mozes vizuelno da lociras put, pa se lako izlece sa istog...pitajte Snezanu Dakic, mislim da je u prosli petak nadrljala na istom putu...![]()
danas smo bili na deonici svrljig-kalna osim što na par mesta ima po kilometar gde mora da se vozi sporije zbog rupa put je super. Od moje kuće u nišu do novog hotela tačno 90km, do konjarnika znači malo manje.
I ovaj put možete uživati ? - Temska - Topli do - Babin Zub
Danas sam prosao i deonicu Nis - Svrljig - Kalna - Konjarnik (81km) u odlasku i deoncu Konjarnik - Temska - Nis (115km). U oba slucaja put je trajao oko 2h. Na prvoj deonici deo od Svrljiga do Kalne KATASTROFA. Vredi jedino ako vozite tudja kola. Toliko puno rupa i klackanja nije vredno razlike od oko 35km. Druga deonica preko Temske je mnogo bolja i trazi skoro isto vremena kao i prva.
Hvala ti, ova informacija znači!!!
Danas sam prosao i deonicu Nis - Svrljig - Kalna - Konjarnik (81km) u odlasku i deoncu Konjarnik - Temska - Nis (115km). U oba slucaja put je trajao oko 2h. Na prvoj deonici deo od Svrljiga do Kalne KATASTROFA. Vredi jedino ako vozite tudja kola. Toliko puno rupa i klackanja nije vredno razlike od oko 35km. Druga deonica preko Temske je mnogo bolja i trazi skoro isto vremena kao i prva.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)