Ljudi, pošto sam ja na neki način započela ovu diskusiju, imam nekako potrebu i da je zaokružim Dakle, moje pitanje odnosilo se na smeštaj u Izoli, tj. da li je isti ikako podnošljiv ili nije? Vidim po komentarima da je bliže ovome drugome, ali ajde, nisam mnogo razmažena po tom pitanju pa ću izdržati, valjda

Svi ste na neki način u pravu - ja potpuno razumem koncept low budget skijanja (ja idem u toj varijanti ne zato što ne mogu da platim bolje, već zato što za bolje i skuplje ne mogu da nađem društvo; a bila sam u svojim srednjoškolskim i studentskim danima u planinarskim domovima na Kopu sa 20 ljudi u sobi i zajedničkim kupatilom, sve podnosim samo da se skija), ali postoji neki MINIMUM uslova koji smeštaj mora da zadovolji - npr. da krevet bude zadovoljavajuće dužine za mojih 175cm i da imam normalnu postljinu. Da li neko smatra da su ovi zahtevi preveliki, čak i za low budget varijantu?

Slažem se da ne treba pričati o nečemu što niste iskusili, tako da ću da se oglasim ponovo nakon što se budem vratila da iznesem SVOJE UTISKE da li vredi ili ne. Ono što je mene oba puta oduševilo u AUT je to što je odnos cena-kvalitet, po svakom kriterijumu, fantastičan.