Ali preovladava Intersport... pravac tamo!![]()
Ali preovladava Intersport... pravac tamo!![]()
Intersport, barem onaj u Nisu, nema preterano veliki izbor. Tj, nemaju neke malo jace marke. Mozda im je najjaci Colmar, ali mislim da su oni precenjeni nevidjeno.
ljudi pomoc,trazim jaknu za skijanje star ide polako u penziju...Pepruka neke radnje u BG-u, po mogucstvu trentno na popustu...Pozdrav
Intersport ako hoces da me poslusas, od srede moguc velik popust. Imas i Planetbike i Beosport!
U SportVision-u pazario Killtec jaknu pred NG, ne znam da li im je jos nesto ostalo, ali i tad su bila neka snizenja, 5k/8k, isprobao je za docek - dobro se pokazala.
Ja od prosle godine nosim Mountain Force i nikada zadovoljniji. Laka kao pero, moze se skijati u njoj i na 0 i na -20. Topla preporuka!!!
Ja sam prosle godine uzeo Salomon Snowtrip 3:1 III JKT i stvarno sam super zadovoljan, preporucujem svakom. Jeste da je malo skuplja ali je vredna svakog centa
History is made by those who dare to break the rules.
U Austriji, izasla me 120eur. Mislim da je originalno bila oko 250eur pa rasprodaja bila + povrat PDV.
Ako je 180$ onda je jeftino prosao, gledao sam da je u USA izmedju 200$ do 300$, zavisi gde i kad uzimas.
History is made by those who dare to break the rules.
Dajte neki link za online prodavnice u USA......moze i u EU ako znate
Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)