Grazeru ne znam kakvo ti je to mekano drustvo, moj drugar je gore od proslog petka, ubi se od skijanja po ceo dan, kaze vreme skoro idealno, guzvi nema, milina... Jeste da je do tamo putovao 17h od NS, ali kaze da se isplatilo.
Grazeru ne znam kakvo ti je to mekano drustvo, moj drugar je gore od proslog petka, ubi se od skijanja po ceo dan, kaze vreme skoro idealno, guzvi nema, milina... Jeste da je do tamo putovao 17h od NS, ali kaze da se isplatilo.
ma imaju gore gratis smestaj pa se vise sminkaju ali to je nihov izvestaj, vise su po kafanama nego na skijama.
jel ima iko skijaski pravi izvestaj?![]()
History is made by those who dare to break the rules.
@Plecko
Da nisi video pingvine kako zickaju za caj?
Vec sam pomenuo da sam prolazio tuda i definitivno cu sacekati neki mirniji period za dolazak gor. Nadam se da ce biti prihvatljivo za nedelju dve...
evo npr., kazu da je u Zenici je Bosna zaledila(skroz) prvi put od 84...Nadam se da ce iz ova ispasti duza sezona i lepo skijanje u Martu...
@Burli
Jel jos sviras Klavir gore? Da nam organizujes neko 'klasicno vece'![]()
Sad mi je drago sto odgodih za lepse dane![]()
Ljudi osim velikog minusa ustvari najveceg gde sam vozio kao sto je plecko postavio sliku i lose ociscenog puta kroz Srbiju dva fantasticna dana za skijanje na Jahorinu trebalo bi nasi putari da pitaju bracu bosance kako i pored veceg snega i jaceg minusa uspeju da ociste put sramota.
Sve je to za ljude. Ko voli neka...
Ne čiste samo Bosanci, inače su otišli pomoći Romanijcima i Hercegovcima, da zajedno čiste.
Druže Grejzeru, daj neku inf. - nemoj samo ja, ja...
Pozdrav
nemam nikakvih info iz licnog iskustva. samo prenosim sta dobijam odozgo mada kao sto vidite moji izvori nisu cisto "skijaski" vec kavanski.
evo i neke fotke od 9/10.2.
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)