Predsjednici zaglavili na planini i ne mogu nazad u svoje domovine...
Do sutra će biti preko 2 metra, ovo se neće istopiti do avgusta...
Veliki pozdrav za Crno-Belog druga, baš se odavno nismo sreli, broj je aktuelan a kruška kažem ti, nikad bolja, obavezno da se javiš pa da skijamo zajedno!
Kako sam dobio informaciju sa Jahorine, do iste je nemoguce doci, jer se obrusila lavina na put gdje su lakat krivine (ko je isao zna o kojem mjestu pricam), to se desilo sinoc, ne znam da li su do sad uspijeli da ociste i naprave prohodnim put.
Trenutno stanje na jahorini je takvo da se kolima moze prici i to do staze poljice. Ja sam tamo od 04.02.
Na zalost cekali smo da prilaz do planine bude ociscenj (odron je bio) tako da smo 03.02. morali da ostanemo na Palama. Inace ko se odlucio da se 03.02 popne gore onda zna kako je bilo.....putesestvije koje su za pamcenje
Inace situacija je takva da snega ima u izobilju i ako iko planira da dodje, savetujem mu da to ucini 'oma![]()
ja odoh ujutro pa kako bude..............
ja opet otkazujem.od sutra opet obilne padavine za jahorinu najavljuju a kad se uzme situacija dole u regiji moglo bi se ostati zavejan dole a i vidim da jahorinci malo malo drze ugasene zice. Odes ostanes zavejan a zice nerade uhhhh.
valda stede struju zbog vremenskih nepogoda.
Odlazak otkazujem za sledeci vikend :(
History is made by those who dare to break the rules.
Danas je bilo odlično za skijanje ako izuzmemo hladnoću, staze dobre, nema nekih gužvi, jedino je magla oko 13h malo smetala pri vrhu ali se brzo razišla.
Ko je ovih dana gore i renta skije neka obavezno svrati u Poljice kod Stojana(ne znam dal' smijem napisati prezime zbog reklamiranja) i pogleda nešto od Fischera(Progressor 800, 900 i drugih, valjda novijih modela.) koji se još par dana mogu iznajmiti.
danas mi se drustvo javilo odozgo, kazu da je toliko hladnu da su skijali sat vremena i pobegli u sobe i podrzali su moju ideju da ne dolazim ovaj vikend
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)